NISMO U KONTAKTU! Nenad Aleksić okrenuo leđa Franu nakon svega, Pujas progovorio o njegovom odnosu sa reperom i sve iznenadio
instagram/nfra666

Hrvatski model Fran Pujas pojavio se kao pravo osveženje u "Zadruzi 4", gde je brzo osvojio srca publike i zauzeo peto mesto u superfinalu.

Visoki plasman Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, sa devojkom Paulom Hublin, a izašao je kao slobodan.

Po izlasku iz šoua, uselio se kod rijaliti zvezde i pevačice Sare Reljić i njenog brata, tatu majstora, Filipa Reljića. Pujas kaže da još uvek nije pronašao svoj stan, ali da su se oni pokazali kao pravi prijatelji i da su ga prihvatili kao člana porodice.

NISMO U KONTAKTU! Nenad Aleksić okrenuo leđa Franu nakon svega, Pujas progovorio o njegovom odnosu sa reperom i sve iznenadio

Printscreen

 

- Nisam još uvek našao stan. Dok ne nađem biću kod Filipa Reljića. On i njegova porodica su me fino ugostili, stvarno divni ljudi - otkrio je petoplasirani zadrugar.

Tokom deset meseci trajanja "Zadruge", Fran je bio veoma blizak sa Nenadom Aleksićem Ša. Ipak, nakon rijaltiija situacija se promenila.

Videli su se samo jednom, a onda mu je reper okrenuo leđa.

- Nismo u kontaktu. Čuo sam da su raskinuli on i Tara, ali ne znam detalje - istakao je model.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading