SADA JE SVE JASNO! Evo kako je Tara raskinula sa Ša (VIDEO)
instagram/nenadaleksicsha

Odnos Tare i Ša idalje intrigira javnost i to zbog njihovih konstantnih svađa. Svaka dva dana reper i starleta raskidaju i mire se, a nacija prati njihove svađe zapraćivanje i otpraćivanje sa Instagrama, brisanje i ponovo objavljivanje slika...

instagram/nenadaleksicsha

 

 

Nakon raskida koji je usledio iz javnosti nepoznatog razloga, spekulisalo se da je do incidenta došlo zato što je Tara ogrebala Nenadov skupoceni automobil, skandalozni par se pomirio, a sada je isplivao snimak Tarinog raskida sa reperom. 

instagram/nenadaleksicsha

 

 

Naime, Tara je na svom Instagram profilu podelila snimak na kome je Ša imitira njeno ponašanje i simulira njihov raskid. 

- Nemoj da me smaraš, jel ti se ne sviđa? Boli me ku*ac. Hoćeš da ideš kući, idi. Ako hoćeš da raskineš raskini- govorio je Ša dok je trzao ramenima i bahato hodao, a Simova se u pozadini smejala i napisala „Objašnjava kako se ja ponašam".

OVO SE ČEKALO Konačno progovorila bivša Nenada Aleksića, preti da će otkriti tajnu zbog koje će poludeti. Više o tome OVDE

 

Komentari (2)

Loading
Zlata

22.07.2021 13:38

Ko su bre ovi kompleksasi,stalno hoce reklamu

hahaha

22.07.2021 14:24

Boli nju pozadina za tebe majstore. Samo nek joj plaćaš. Kad ti iscedi novčanik bićeš bačen u smeće sličnih. I tako i treba..