U PRVI RIJALITI UŠLA SA 55 KG, DOGURALA DO 105, PA SMRŠALA 22 KG: Ovo je režim ishrane Miljane Kulić!
Promo

Miljana Kulić već godinama kuburi s kilažom, a sada je uspela da smrša 22 kilograma! Rijaliti zvezda je stalno pričala da će liniju dovesti do savršenstva, ali je tek nedavno počela da mršavi. Problematična Nišlijka je na imanje u Šimanovcima ušla sa 105 kilograma, a kad je po izlasku stala na vagu, imala je 83 kilograma!

- Imala sam 105 kilograma, bila sam kao mečka! Na šta sam se napravila, Bože me sačuvaj! Majka me je stalno opominjala da moram da smršam, ali nisam imala volje. Uveče sam jela slatkiše, grickalice, bila sam zavisna od koka-kole - kaže Kulićeva.

Ona objašnjava da se najviše ugojila tokom veze sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Stalno smo naručivali hranu. U pet ujutru jeli pice, pljeskavice... Natovio me je kao svinju, samo da me niko drugi ne bi želeo - smatra Miljana, koja je u jednom trenutku shvatila da mora da smrša.

Foto: Alo/Masonri Jošida

 

- Kad sam saznala da mama i tata imaju rak, jedno vreme nisam mogla da jedem od stresa. Tada sam i uvidela da se sebi više ne sviđam, kao i da je debljina opasna za zdravlje. Rešila sam da izbacim sve slatkiše i da prestanem da jedem masnu hranu. Ponekad sam po ceo dan gladovala!

Kulićeva priznaje da joj je "Zadruga" pomogla da dotera liniju.

E-stock

 

- Stesaću se i biću zgodna kao nekada! Ja sam u nekoliko navrata varirala s debljinom. Dešavalo mi se da imam 55 kilograma, pa 70, pa smršam na 60, pa se ugojim na 87.... Sve ukrug. Sad sam se opametila i više se neću zapuštati. Lepa sam, a biću i zgodna, san svakog muškaraca!

Ovo jede Miljana Kulić

Doručak: Tost i jaja

Ručak: Pirinač sa piletinom ili pasulj

Večera: Integralna testenina sa sosom od povrća ili krompir

Trik savet: Kad sam gladna, popijem kafu i zapalim cigaretu, to mi bar malo ubije apetit.

Saznajte ko su učesnici Zadruge 5 klikom OVDE

Komentari (3)

Loading
KoBra

21.07.2021 12:12

Nemojte molim vas. Videli smo mi njen "režim" ishrane

Ris

21.07.2021 13:19

Počela je aktivno da vežba po kladionicama.