OČUH JE TERAO DA BUDE PROSTITUTKA, MAJKA JE NAPUSTILA, OTAC BIO U ZATVORU! Ivana Marinković progovorila o svojoj užasnoj prošlosti!
Foto: Youtube/Printscreen

Ivana Marinković, bivša učesnica rijaliti šou programa "Zadruga", ispričala je kroz kakav je pakao prošla i priznala sve što ju je tištilo.

Instagram/iv_marinkovic

 

Pre nego što je postala poznata proživela maltretiranje i porodično nasilje! Ivana je predstavila sebe kao neželjeno dete zbog čega je uvek nosila teret na svojim leđima, kako zbog izgleda tako i zbog priča koje kruže o njoj. U "Zadruzi" je progovorila o svemu:

Očuhova majka me je izbacila na ulicu, navela me je samu nekim postupcima da u tim trenucima kad ni mama, ni niko nije bio pored mene, da sa mlađim bratom odem, jer sam se osećala odvratno, bio je neki momenat gde su rekli nešto najodvratnije, što može da se kaže jednoj devojci od 19. godina, tada sam otišla kod maminih, pa sam tu bila nekih par meseci, a brat je bio sa očuhom i njegovom majkom. Očuhova majka mi je rekla da mogu da budem prostitutka, davala mi je oglase u kojima mogu da se oglasim. Majka uopšte nije bila u toj kući, ona je otišla, bila je preko, u Švajcarskoj. Moja mama i ona nisu pričale nekoliko godina, jer sam ja bila neko ko je uvek sklanjala i tako dalje - izjavila je Ivana.

Instagram/iv_marinkovic

 

 

Ovde su svi ljudi g*vnari, misliš li da bi neko rekao da se ja borim za sebe, za brata? Kažem ti, kada sam ja otišla kod kuće, majka se vratila kod njega, oprostila mu. Posle toga, i ja sam se vratila, posle smo otišle u Švajcarsku, tamo smo radile 5, 6 meseci, uzela sam pare, ona je ostala, ja sam se vratila i uzela stan u Beogradu, sve sam sama plaćala, radila sam nešto, da imam pare za sebe. Nije mi slala ni dinara, razumeš li? Onda mi se pojavi prilika za Zadrugu, nije ni ona kriva i ona se borila za nas! - ispričala je Ivana i dodala:

Otac me nije ni zvao, od kada su se razveli, otišao je u zatvor, izašao pre godinu dana, misliš li da je došao posle zatvora da me vidi? Ne, išla sam ja da ga vidim, bio je tamo 100 godina i tako dalje. A imam i dva strica, sva trojica su bila u zatvoru, dvojica bila u istoj ćeliji zbog istih stvari. Samo mene imaju sa ženske strane, ali se nikada nisam osetila kao unuče. Samo mamini roditelji, oni su mi i poslali kosu. Ja jesam emotivna, ali sam jaka, zato neću nikome da dozvolim da me udari na moral i na brata.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE RASKOŠ PORODIČNOG DOMA TAMARE ĐURIĆ! Nećete verovati u kakvom luksuzu je odrasla! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading