PONOVO U AKCIJI Miljana i Zola spiskali 4.000 evra, nećete verovati gde su ih opet navatali
Printscreen

Marko Đedović otkrio je da su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno su ponovo zajedno, kako tvrdi njihov bivši cimer Đedović. 

- Kad ste već pomenuli Miljanu i dostojanstvo, sinoć mi je poslala poruku, a ja sam sedeo u Borči danas u kafiću i rekli su mi ljudi da su je videli u etno selu sa Zolom. Da nisu izlazili iz sobe, da su tamo zajedno. Možda je to Miljana htela da mi kaže. I Marija me je pozvala, ali nisam stigao da joj se javim. Eto, čuo sam da i posle Zadruge, dostojanstvo nema baš neke vrednosti - otkrio je Đedović.

Printscreen

 

Kako dalje prenose mediji, Miljana i Zola su navodno se vratili i svom poroku - kocki i navodno za noć prokockali čak 4.000 evra!

Njena majka Marija se iznenadila kad je čula da joj se ćerka opet viđena sa Zolom u kockarnici.

- To je strašno! Ne mogu da verujem da je toliko bezobrazna! To je dokaz da nema obzira prema našoj situaciji i bolesnim roditeljima. Razočarana sam u nju - rekla nam je Marija.

Podsetimo, Miljana je sa Zolom dva puta ostajala u drugom stanju i oba puta abortirala, a krajem januara su raskinuli u "Zadruzi 4" i oboje su šest meseci ponavljali da se nikad neće miriti, ali opet nisu održali reč.

 

Komentari (1)

Loading
Ђура

20.07.2021 11:01

Има ли Ђедовић друга посла ? Да ли зна шта је девојка или има дечка ?