SVE SE SAZNALO Konačno otkriveno šta je pravi razlog raskida Tare i Ša, isplivali svi detalji u javnost, a ovo je bio glavni okidač!
Printscreen

Rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su navodno raskinuli vezu. Iako su mislili da će u spoljnom svetu njihova veza opstati, ipak je došlo do komplikacija.

- Tara je odlučila da ostavi Nenada i završi svaki kontakt sa njim. Ne oseća se dobro i potrebno joj je vreme da se presabere - priča izvor blizak Simovoj i dodaje:

- Taman kada je njihova veza trebala da uspe, došlo je do obrta i raskida. Možda je ovo samo privremena faza, ali po svemu sudeći koliko je Tara uporna, ovog puta ga ipak ostavlja zauvek – zaključuje izvor blizak zadrugarki.

Printscreen

 

Podsetimo, Ša je za vikend došao u Makedoniji sa Tarom Simov, a našli su se i sa njenim ocem Goranom. Sve je delovalo idilično, ali deluje da je došlo do problema.

Naime, Tara je ranije objavila na storiju njihove fotografije iz Skoplja, ali je onda usledio šok za sve njene pratioce.

Ona je obrisala sa Instagrama sve njihove zajedničke fotografije, kao i one nastale u Skoplju, što je mnoge navelo da pomisle da je par raskinuo. Sa druge strane, Ša i dalje ima zajedničku fotografiju sa Tarom na svom Instagram profilu.

Oglasila se Tara Simov nakon raskida i ovom porukom jasno stavila do znanja da je između nje i repera gotovo! Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zlata

19.07.2021 16:33

Srbija da objavi dan žalosti,zastave na pola koplja,narod place na ulicama ,tuga velika.Ša i Tara,srpski velikani opet ne govore,narkomanka ga istukla jer nema više novca