HVALA CECI I ZORICI! Milica Kemez otkrila ko joj je ponudio pomoć nakon Zadruge, spomenula Lepog Miću i oplela po zadrugarima!
Printscreen

Milica Kemez osvojila je drugo mesto u superfinalu "Zadruge 4" i osvojila montažnu kuću kao nagradu. Međutim, pre nego što je osvojila nagradu, pevačica Zorica Marković se ponudila da pomogne Milici i ugosti je u svom domu sve dok se ne snađe za dalje.

U medijima su se pojavili i natpisi da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović navodno bila ganuta sudbinom Milice Kemez, te da se navodno preko Zorice Marković ponudila da pomogne zadrugarki.

- Sa Zoricom se još uvek nisam videla, prosto ne stižem, trenutno sam zauzeta. Jedva čekam iskreno. Hvala i njoj, hvala i Ceci na podršci. Videćemo se, popićemo kafu Zorica i ja, pa ćemo razgovarati o svemu. Ja sam presrećna što sam dobila toliko podrške, pa i od naše najveće balkanske zvezde - rekla je Milica.

- On me je savetovao i prošle godine i ove. Jesam ove godine slušala Miću u poslednjem delu rijalitija, ali mi smo čas bili u svađi, čas smo bili okej. Mića je neko čiji su saveti prav, kada bi se čovek vodio mozgom... Ali ja sam se u mnogo situacija vodila srcem. Nisam mogla baš uvek da poslušam njegove savete, ali hvala mu što je stao na moju stranu. Video je da je vrag odneo šalu, da me napadaju sa dosta strana, on je to video i stao na moju stranu. On ne voli čoporativno napadanje - istakla je Kemezova.

Milica se osvrnula na "grupno napadanje" u "Zadruzi", koje je ona često trpela.

- Ja ne znam šta je to. Primetila sam da svaki put kada ustanem, uglavnom kad neko ustane, ili ne obraćaju pažnju ili ga slušaju, a ja kada ustanem, svi ćute i samo se gledaju međusobno, prevrću očima, dobacuju, šapuću... Smatram da nema potrebe da iko bude ljubomoran na mene, meni je bilo narušeno samopouzdanje. Ne znam iz kog razloga me napadaju, prosto iritiram ljude, ne znam da li je do tog mog stava... Bila sam depresivna, negativna, možda ih je to iritiralo. Tapšali su me po ramenu, govorili da me razumeju, da im je žao, a uvek su pokazivali suprotno - rekla je bivša zadrugarka o cimerima koji su je napadali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading