NE PLAŠIM SE TAKIJEVIH BATINAŠA! Janjuš nastavlja da besni na Majinog oca, Marinkovićevu precrtao, a spomenuo bivšu ženu i ćerkicu!
E-stock/Koca Sulejmanović

Turbulentna veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i dalje je tema broj jedan.

Janjuš je u rijalitiju govorio da svoju vezu s Majom održava isključivo kako bi kupio mir, a nakon izlaska održao je obećanje i priznao da više ne želi da vidi osobu zbog koje je prekinuo brak sa suprugom Emom.

Po izbacivanju iz „Zadruge” došlo je do verbalnog okršaja između Janjuša i Majinog oca. Taki je izjavio da je ćerki već našao potencijalnog muža.

- Maja ga još ne zna, on joj je pisao, slao slike, divan jedan gospodin, malo stariji od nje, ima tridesetak godina – istakao je Marinković.

NE PLAŠIM SE TAKIJEVIH BATINAŠA! Janjuš nastavlja da besni na Majinog oca, Marinkovićevu precrtao, a spomenuo bivšu ženu i ćerkicu!

ATA Images

 

Sa druge strane, Janjuš je rekao:

- Uživam sa ćerkom Krunom svaki dan. Ovo dvoje me ne zanimaju. Ne plašim se Takijevih batinaša i pretnji koje je izneo na moj račun, to je za mene čista budalaština - dodaje Janjuš.

Janjuš je otkrio šta se dešava sa tužbom za starateljstvo.

- Ne bih o tome da pričam kako se moja žena ne bi potezala po medijima. To je naša privatna stvar, a ja znam da sam najbolji otac na svetu - ističe on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading