Iva Grgurić
E-stock

Život Ive Grgurić nakon pobede u rijalitiju „Zadruga“ ne prestaje da intrigira domaće medije. U šou-program je ušla kao starleta i manekenka iz Zagreba sa teškom životnom pričom devojke koja je egzistenciju obezbeđivala vezom sa mnogo starijim muškarcem, a iz njega je izašla kao voditeljka i aktivna učesnica javnog života Srbije.

Veza sa takođe rijaliti igračem Filipom Đukićem nije potrajala, a Iva je nakon nje počela da se provodi na skupim i atraktivnim destinacijama. Kod plastičnog hirurga je doterivala svoj fizički izgled, a ljubavni život krila kao zmija noge. Međutim, Alo! je došao do ekskluzivnih saznanja koja voditeljki baš i ne idu u prilog.

Iva Grgurić

E-stock

 

Naime, kako smo saznali od izvora bliskog crnogorskoj policiji, Grgurićeva je pre dve nedelje navodno bila privedena na informativni razgovor pod pretpostavkom da se bavila najstarijim zanatom na jahti na kojoj je boravila.

- Iva je bila u Budvi sa još dve drugarice, a dane su provodile na skupoj jahti u društvu nekoliko imućnih momaka - počinje izvor, i dodaje:

- Žurke i bahanalije koje su trajale danima inspirisale je meštane da ih prijave, a policija je Ivu i drugarice pod sumnjom da se bave prostitucijom privela na informativni razgovor - završava izvor.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Skandal bivše zadrugarke, Iva Grgurić zbog prostitucije privedena u Crnoj Gori?

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon što su hrvatska starleta i njene drugarice navodno dale izjavu u svojstvu svedoka, puštene su, a kako smo saznali, ubrzo su i napustile Crnogorsko primorje. Nekoliko dana kasnije Grgurićeva se pojavila na finalnoj večeri „Zadruge 4“, gde je kao prošlogodišnja pobednica ovogodišnjoj uručila statuu.

- Tačno je da sam s društvom bila na odmoru u Crnoj Gori, ali nije istina da se desilo bilo kakvo privođenje i hapšenje. Time se ne bavim, niti bih se ikada time bavila - izjavila je Iva za Alo! i dodala:

- Ja sve transparentno stavljam na svoj Instagram profil jer nemam šta da krijem. Imam savršen posao i javna sam ličnost. Nemam potrebu za bavljenjem najstarijim zanatom na svetu - tvrdi pobednica „Zadruge 3“ za Alo!.

Volim galantne muškarce

Na finalnoj večeri „Zadruge 4“ Iva Grgurić je ekskluzivno za Alo! objasnila svoju trenutnu finansijsku situaciju i navela da u svom posedu ima skupu garderobu i modne aksesoare.

- Ja novac trošim isključivo na ulaganja koja mogu da udvostručim, a ovo što vidite na meni dobila sam na poklon. Ne krijem da svoju zaradu od voditeljskog posla stavljam u štek, ne trošim je na krpice. Tu su muškarci da kupuju i poklanjaju - rekla je Iva tada za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ja

16.07.2021 08:29

Bolje se pobrinite za nase devojke tudje nas ne interesuju ima o njima ko da brine.

Miki

16.07.2021 08:36

Sve demantovala al u laži se jezik uvek zapetlja,Plata u Štek a tu su momci za poklone pa šta je to nego prostitucija.

Jeftinjara

16.07.2021 21:23

Ma dovoljno kad ju covek vidi da zaključi o kakvoj osobi se radi. Samo glup covek moze da poveruje u njene laži. Treba sav taj šljam oterati iz Srbije