MILICA I BORA OČI U OČI NAKON SKANDALOZNE SVAĐE! Priznali jedno drugom šta osećaju u emisiji uživo i da li su u vezi, a ovaj poklon ih je sačekao kad su došli!
Printscreen

Milica Kemez i Bora Santana su u emisiji dobili poklon za 19. meseci veze, a Santana je otkrio da li su njih dvoje sada u vezi.

- Nismo zajedno, nije da nismo zajedno. Tu smo jedno za drugo, ima i porukica, ja sam se prijatno iznenadio. 19 meseci od kada smo se smuvali, započeli vezu. To je ozbiljno - rekao je Bora.

- Ja sam prvo umorna, ne mogu da se naviknem na ovaj ritam, spavam 2, 3 sata, a obaveze su veće. Ne stižem ništa. Preumorna sam i presrećna. U pozitivnom šoku sam. Imala sam negativnih komentara kada sam ulazila, čak je i Zorica Marković rekla da bi me izbacila. Ja sam ove sezone bila spontana, iskrena, opet sam očekivala da ću imati negativnih komentara, da ću biti omražena, a nikada mi nije bilo jasno zašto. Oduševila sam se tolikom količinom ljubavi. Sa Zoricom još nisam stigla da se vidim, jedva čekam da se vidim sa njom. Zahvaljujem se svima što su u tolikom broju glasali, bila sam u šoku - rekla je Milica.

- Kada je bilo superfinale, imao sam osećaj kao da je igrala reprezentacija. Kao da je njena pobeda moja, kao da sam i ja osvojio 2. mesto. Videli ste kako sam se radovao u studiju. Imao sam neki osećaj. Prvu put da je neko moj došao do uspeha i cilja. Kao da je i moja pobeda - istakao je Santana.

Komentari (0)

Loading