PRIČALA SAM SA MIRELOM, ODNOS JE ZATEGNUT! Milica Kemez saznala za sve što je izašlo u javnosti o njoj, evo šta ju je najviše pogodilo, a Boru je precrtala
Foto: Alo.rs

Milica Kemez je u nedavno završenoj 4. sezoni rijalitija osvojila visoko drugo mesto, što je mnoge podjednako iznenadilo i obradovalo. Kemezova je tokom svog boravka u Beloj kući uspela da pridobije narod svojim ispovestima, ali i svojom burnom vezom sa Borom Santanom.

Milica je otkrila kako se oseća nakon finalne večeri i da li se nadala poziciji koju je osvojila.

- Nisam očekivala, ali sam se nadala, iskreno. Ne znam ko se još nada drugom mestu, tako da sam se nadala prvom mestu. Nadala sam se, ali nisam očekivala, zaista sam smatrala da je ogromna konkurencija i da tu zaista nemam neke šanse.

Kako se osećaš nakon superfinala?

- Iskreno, nisam ni spavala. Ja sam bukvalno legla i odspavala nekih sat vremena i totalno sam u haosu.

Da li si veče provela sa sestom, Mirelom?

- Dobila sam apartman na dve nedelje, Mirela je bila sinoć kod mene, sad sam sama. Pričale smo o svemu, zategnut je odnos, ali dobro. Dosta tu ima stvari koje bi trebalo raspraviti, dug period smo bile odvojene, ja sam ovde dve sezone. Imamo dosta o čemu da pričamo, ovde sam, kao što vidite, došla sama, tako da vam je sve jasno.

PRIČALA SAM SA MIRELOM, ODNOS JE ZATEGNUT! Milica Kemez saznala za sve što je izašlo u javnosti o njoj, evo šta ju je najviše pogodilo, a Boru je precrtala

Foto: Alo.rs

 

Bora je rekao da niste zajedno, ali te je ipak podržao, doneo ti cveće i jurio je da ti kupi haljinu za superfinale.

- Super, drago mi je da se potrudio da mi uzme tu haljinu, iako mi je bila dva broja veća, hvala mu na tome.

Koji su tvoji dalji planovi?

- Zaista mi treba jedan odmor, nisam spavala dva dana, preumorna sam, nisam stigla ni da se raspakujem, umor me je savladao, tako da ne mogu sad ni da pričam o planovima.

Da li si se u nekog razočarala?

- Nisam gledala nikakve klipove, mene su samo zanimale neke izjave neke čuvene Katice, za koju u životu nisam čula niti videla, niti uopšte poznajem ženu, Bože me sačuvaj. Ona "stokilašica" isto pokušava preko moje grbače da dođe do medija, do "Zadruge", srećno im bilo na tome. Providno, smešno i jadno, čime su se sve ljudi služili, kakve dezinformacije su o meni iznosili, izbačen moj snimak gde ja ležim, kao nikome se nije desilo da zaspi na kauču u vešu posle izlaska i da se probudi mamuran, i to je kao dokaz o prostituciji... Toliko sam razočarana i besna na te stvari, ali otom-potom.

Koga ne želiš da vidiš? Kome se raduješ, a kome ne?

- Dosta njih ne želim da vidim, niti me zanimaju, niti su me zvali da me čestitaju, to samo govori o njihovoj sujeti. Posle rijalitija me od zadrugara nije pozvao niko, Teodora mi je poslala poruku i još par njih je okačilo na stori, Mića me je, naravno, kontaktirao i to je to otprilike.

Da li ćeš se javiti Bori?

- Mogu da mu se javim najnormalnije, ali to je to.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

13.07.2021 16:03

Glupljeg coveka sa vikabularom od jedva 100 reci koji.koristi dete od 3 godine nosam cuo. Glumi.nasilnika nervoznog i.nezadovoljnog i.na nasilju. I glumatanju uzeo crnogorac od nas pola miliona e . umesto.da je proteran iz Srbije zbog podmuklog izivljavanja nad nemocnom Majom koja mu.je nesvesno.omogucila da dodje do.500.000 eura na svojim slomovima

ava

13.07.2021 16:22

mislim da ce milica biti najvece razocarenje svih zadruga.... osvojiti 2. mesto sva joj vrata otvorena a ona ide pa ide i zatvara ih *upetom bez borice nema njoj #kadra...pa ti budi nad*kana od jutra do sutra