RUGOBO JEDNA ROŠAVA! Ša optužio Erminu da je član produkcije i otkrio da je Tara namerno ubačena da ga razvede, reper zahteva poligraf
Printscreen

Tokom emisije "Narod pita" Nenad Aleksić Ša potkačio je Erminu Pašović, a onda se ona uključila uživo u program kako bi mu odgovorila na prozivke.

On je već pričao da sam mu ja na ruci napisala da je Tara ovakva i onakva - započela je priču Ermina.

- Napisala si mi da si član produkcije i da je Tara ubačena da zavrti igru sa mnom - rekao je Ša.

To je bilo nakon dve nedelje od mog ulaska, Tara se nalazila na Đedovićevom krevetu, a Ša je mislio da je Tara sa Đedovićem u kontaktu sve vreme, jer je to igra, da treba tebe da razvedu - počela je Ermina.

Printscreen

 

- Lažeš Ermina! Rekla si mi da ti je Ivana poslala klipove za Taru. Ne laži, prekini da igraš rijaliti, ti si patološka lažovčina! Ja sam spreman za poligraf! Pričala si mi da si član produkcije i da oni meni nameštaju igru, da ova kuća meni namešta igru sa Tarom, da je Tara ubačena da me razvede od Ivane - vikao je Ša.

- To je sve tvoja priča. Tara je tada bila kod Đedovića na krevetu i on je meni rekao da zna koja je ovo igra i da zna šta se dešava jer u dvojci nisu uspeli da ga razvedu, a sada u trojci hoće Taru da mu uvale. Rekao mi je da se druži sa Đedovićem, samo zato što kupuje mir sa njim, jer ne može protiv toga - dodala je Ermina.

Kakve vi budalaštine pričate. Da, ja sam se smuvao sa Ša - rekao je Đedović.

- Ja tvrdim da je Ermina to rekla i spreman sam da idem na poligraf - nastavljao je Ša. 

Ša, ti znaš šta ja sve znam o tebi, znaš koliko dugo se poznajemo. Izgubio si zlato, a dobio ni ja ne znam šta! Ovo je početak tvog kraja, pokazao si naciji koliko si glup - govorila je Ermina.

Rugobo jedna rošava, ne volim ja te debele, volim vitke! - vređao je Ša.

Komentari (0)

Loading