NEMA VIŠE SELIDBI! Milica Kemez nakon drugog plasmana ne krije sreću, zadrugarka je konačno dobila topli dom o kom je maštala celog života (VIDEO)
Foto: ATA Images

Mlada frizerka Milica Kemez svojim učešćem u „Zadruzi“ otkrila je sve detalje svog nimalo lepog detinjstva i života pre nego što je postala poznata. Gledaoci su gotovo pune dve godine plakali zajedno sa njom i nad činjenicom da nema nikoga sem rođene sestre, sa kojom je detinjstvo i mladost provela po hraniteljskim porodicama. U rijaliti je ušla da bi sebi obezbedila bolji život i u želji da obezbedi krov nad glavom.

Foto: ATA Images

 

- Nisam očekivala superfinale, mislila sam da ću proći kao prošle godine, ali osvojila sam drugo mesto i presrećna sam. Dobila sam kuću i ovo je za mene veliki uspeh - rekla je Milica, i dodala:

- Mislila sam da sam nebitna u rijalitiju, nisam mogla da zaključim da imam ovoliku podršku i da je bila jako mala razlika u glasovima između mene i pobednice - iskrena je zadrugarka.

Milica ne krije zadovoljstvo osvojenom nagradom i objašnjava da joj nekretnina znači mnogo više nego novac.

- Oduvek sam maštala da imam svoj krov nad glavom i da se više ne selim iz grada u grad. Često sam sanjala o tome kako ću jednog dana uređivati svoj dom jer sam mnogo kreativna - istakla je ona, i osvrnula se na to gde bi volela da živi:

- Volela bih da imam kuću van grada i nadam se da ću lako naći plac - ističe Kemozova svoje želje, dodajući kako se uplašila da je niko neće sačekati po izlasku iz Imaginarijuma.

- Mislila sam da me niko neće sačekati, toliko sam bila tužna i razočarana da sam htela da odem da spavam na ulici. Ja sam se ceo život borila s nepravdom i uvek mi je bilo krivo što nezahvalni ljudi imaju sreće u životu i kako to da para na paru ide - kaže borbena mlada devojka, i dodaje:

- Uvek sam se pitala kako ja nikada sreće u životu nisam imala, od detinjstva pa sve do onoga što sam pričala u rijalitiju, ali ovo mi je najlepši dan u životu - kaže za Alo! drugoplasirana zadrugarka.

Fizerkino učešće u rijalitiju obeležio je i njen emotivni odnos sa Borom Santanom, a Milica se kratko osvrnula i na taj segment.

Foto: ATA Images

 

- S Borom me čekaju dugi razgovori. Bez obzira na sva ta negativna pitanja, komentare, gde su govorili da nam je priča katastrofa, ipak sam se uvek vodila srcem i verovala u nas. Borila sam se da opstanemo, pa ćemo videti šta će biti - završila je ona.

 

Komentari (1)

Loading
Kom

12.07.2021 15:13

Dosadna si više sa tom pričom. Nema ko da te dočeka pa eto dočeka te sestra i kod nje si otišla. Mučenici, da nisi lagala ne bi dobila drugo mesto.