PRAVIĆEMO DECU DOK NE DOBIJEMO I ĆERKU I SINA! Kristijan i Kristina planiraju prinovu, otkrili sve detalje zajedničkog života!
Printscreen

Čim je pre nekoliko dana napustila "Zadrugu", Kristina Spalević započela je zajednički život sa svojim dečkom Kristijanom Golubovićem.

Iako se još uvek privikava na slobodu, rijaliti učesnica kaže da je srećna, posebno zbog toga što je porodica prihvatila njenog partnera, s kojim planira i porodicu.

Tokom učešća u šou-programu, o Kristininom životu se dosta govorilo, a Kristijan je bio razočaran kada je čuo za detalje iz njene prošlosti.

Printscreen

 

Ipak, kako je Spalevićeva otkrila, rodbina podržava njenu vezu s Golubovićem:

- Rekla mi je baka da ste bili u Zvezdu, samo što se nije šlogirala. Oni su generalno protiv rijalitija i tog života, ali ja sam njihova, stali su iza mene. Na moje veliko iznenađenje, podržali su našu vezu. Nisam to očekivala. Najviše sam se plašila njihove reakcije, osude, i to je bio izvor moje nervoze. Naravno, nisu ponosni na sve moje postupke, ne podržavaju što je bio oženjen, ali su shvatili da je ovo prava ljubav.

Pričalo se o tvom bratu, koji je teško bolestan.

- To je za mene jako bolna tema. Imam tri brata, najstariji je veoma bolestan. Istina je da smo prodali sve živo da bismo ga izlečili, ali, nažalost, nismo uspeli, bez obzira na operacije i sve što smo pokušali. On ima cerebralnu paralizu. Od svoje sedme godine smešten je u bolnicu za stalno. Njegov mozak je 100 posto uništen, on je biljka. Zato sam živela u Novom Sadu najviše, da bih mogla što češće da ga obilazim.

Printscreen

 

Da li ste ti i Kristijan počeli da živite zajedno?

- Jesmo. I dalje se nismo stacionirali, on vodi, ja ga pratim. Spominjao je Kruševac, gde ima nekretnine i ulaže u kuću, pa ćemo verovatno tamo.

Kako bi reagovala kada bi negde srela Kristijanovu ženu Ivanu? Da li bi joj se javila?

- Mislim da bi bilo jako neprijatno da je sretnem, na primer, dok sam s njim. Sramota bi me bilo, meni je žao što se sve tako desilo. Nisam neka promiskuitetna devojka koja nema blama i koja se ne stidi kada uradi nešto neispravno.

Spekuliše se da Kristijan nije jedini "opasni momak" s kojim si bila u vezi? Da li je istina da te je bivši dečko tukao?

- Sve su to neistine. Dečko koji se spominje je moj bivši iz Šapca, nikada me nije udario ni ošišao. On opasan momak? Pa njega bih ja mogla da sameljem. Imala sam jednu vezu sa "opasnim dečkom", koji je neko vreme proveo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, ali je Kristijan definitivno moj najopasniji dečko.

Printscreen

 

Da li je Golubović prvi oženjeni muškarac s kojim si bila?

- Jeste, prvi oženjeni ali i poslednji muškarac u mom životu, u svakom smislu te reči.

Šta planirate u budućnosti?

- Imamo velike planove. Evo, ekskluzivno ću da potvrdim glasine - radimo na bebi! Volela bih sina, volela bih više dece. Razočarala sam se kada je test bio negativan, nadam se da sledeći neće biti. Kao i svaka žena, i ja maštam da se udam i obučem venčanicu. Ali ne žurim, bitno je da smo zajedno i da planiramo porodicu. Osećam da sam spremna za to sa njim.

Kristijan (dobacuje):

- Ona bi volela dečaka, ja samo devojčice. Neka su živi i zdravi, radićemo na tome dok ne bude devojčica!

Kako je Kristijan reagovao na to što se baviš pevanjem, imaš nastupe? Misliš li da ćeš imati probleme dok radiš?

- Nećete verovati, ali on mene gura, on je za to da radim, ne smeta mu, gleda sa svih strana kako da mi pomogne. Svestan je svega, čak planiramo duet. Dve pesme želimo da snimimo, imamo i ponude. Kaže da neće da ga po gradu zovu Krle Truba jer prati ženu po nastupima, ali možda ćemo zajedno nastupati. Manje od tri godine se bavim pevanjem, s Miroslavom Ilićem sam imala australijsku turneju.

Planiraš dete, ali i "Zadrugu 5". Kako bi to izgledalo?

- Istina je, imam malo godina i bio bi veliki pritisak da sam tamo trudna, ali uz Kristijana ja bih to mogla da izguram. Tokom učešća nisam imala problem kada me vređaju drugi ljudi, imala sam problem kada to radi on, to me je bolelo.

Šta ti je zamerio iz tvoje prošlosti?

- Njemu je problem ako čuje da sam imala tri dečka, to je banalnost. Čuo je tu laž za momka iz Šapca, ali sve je u redu sada.

Da li si upoznala nekoga od njegove porodice?

- Nisam, samo prijatelje. Treba da upoznam Lazara. Nemam tremu, ne plašim se. Mislim da je to zato što smo mi generacijski blizu, pa ćemo verovatno zbog toga kliknuti. Sada mi je smešno kad se setim početka našeg odnosa, govorio je: "Ma gde ja da budem s njom, ona je za mog sina, po godinama snajka može da mi bude."

Komentari (2)

Loading
Lepa

10.08.2021 07:44

Puno si Smetana jado jadni I ti I ta tvoja kucka