ODLUČIO SAM SE ZA KRISTINU, ČEKAM JE DA IZAĐE! Kristijan stigao u Šimanovce, ne može da dočeka Spalevićevu, dosao u studio da joj pruži podršku!
Printscreen

Zadrugari su odlučili da prva nominovana bude Miljana Kulić, a odlukom publike, pridružila joj se Kristina Spalević, pa će večeras još jednom odlučiti i ko zauvek napušta velelepno imanje u Šimanovcima.

Voditeljka Dušica Jakovljević se javila sa podrškom zadrugara iz studija, a za to vreme, voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima u Beloj kući. Pre trenutka kada će odluka biti doneta, on će sa pojedinim ukućanima popričati i pročešljati poslednje najzanimljivije događaje.

ODLUČIO SAM SE ZA KRISTINU, ČEKAM JE DA IZAĐE! Kristijan stigao u Šimanovce, ne može da dočeka Spalevićevu, dosao u studio da joj pruži podršku!

Printscreen

 

Kristijan Golubović stigao je u studio kao podrška svojoj ljubavnici Kristini Spalević, te je progovorio o njihovom odnosu.

- Ja sam uvek imao stav, što na um, to na drum. Istina mora da dođe što pre na površinu. Ja sam totalno iskren, kada se desilo, nisam mogao da lažem, kamere su tu. Emocija je otišla na tu stranu, ali sam ja i dalje nekako konfuzan, ne mogu da dođem sebi. Kao da sam jednom nogom i dalje unutra, vuče me nešto... Ima i nečega prema Kristini, ali manje-više i to što nastavljam rijaliti na ulici sa ljudima. Danas na pijaci, ne znam šta se dešava. Samo je trebalo da sklonim voće i povrće i da dajem svoje mišljenje. Svi mi zameraju samo jednu grešku, Kristinu Spalević - govorio je Kristijan, pa nastavio:

- Kristina je trebala da se meni predstavi na drugačiji način zbog svoje prošlosti. Ja sam joj pružio ruku prijateljstva, spojili smo se u nekom vajbu i bilo nam je lepo. Kad smo krenuli da se previše družimo, hteo sam da povučem ručku i da kažem "Ti imaš osobu koja te voli najviše, imaš porodicu". Ne znam šta mi se dogodilo. Uvek sam negodovao takve devojke kao njoj, ja sam popustio - rekao je on, a na pitanje voditeljke da li je definitivno prelomio između Kristine i supruge Ivane, on je odgovorio:

ODLUČIO SAM SE ZA KRISTINU, ČEKAM JE DA IZAĐE! Kristijan stigao u Šimanovce, ne može da dočeka Spalevićevu, dosao u studio da joj pruži podršku!

Printscreen

 

- Odlučio sam se za Kristinu. Čekam je večeras - poručio je Kristijan.

Sve najnovije vesti iz Zadruge, čitajte OVDE.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ja

05.07.2021 05:12

Japan ti I tvoja reputacija....nije Fer Gosport iz produkcije...zasto on ostaje kad je Kristina stigla u studio ...valjda sljam treba da napusti kad je ona sjela da prica sa dusicom....ovo je prvi put da neko ostaje kad zadrugar stigne u studio ...koja je on persona....novi politicar.....vauuuuu ...sta mi gledamo ...fuj....I dalje on prica ...a Kristina suti ....spremite se narode....dolazi nam novi politicar ....👎

Ja

05.07.2021 05:15

I laže I laže...I dalje laze kristijan.....sacekao je da je I dalje pljuje ...jadan ti je tvoj zivot sad kad si izasla napolje ....jadna ti Kristina

Xxl

05.07.2021 05:18

Prvo ce sad da dobije stos u nos ....razgovrat ce sad nasamo...tek ce sad da vidi Kristina ko je kristijan ...zalosna joj je majka

Tina

05.07.2021 05:53

Vauuuuu....kao ti jadan cedan I posten...kso narod ti zamjera Kristinu....vauuuuuu pa ti si nju is koristim...a ona glupaca se kao zaljubila u tebe I ti joj zamora njenu proslost....covece sta ti imas kome da zameras....ti si opsednut sam sa sobom jadnice 👎🤦‍♀️