ŠOK, KRISTIJAN OTKRIO KADA KRISTINA NAPUŠTA ZADRUGU!? Golubović kivan na ljubavnicu, objasnio zašto je pokazala nepoštovanje prema njemu! (FOTO)
Printscreen

Kristijan Golubović je nedavno diskvlalifikovan iz "Zadruge 4" zbog nasilnog ponašanja i fizičkog obračunavanja sa Miljanom Kulić.

Miljana je ove nedelje nominovana od strane zadrugara, dok je Kristijanova ljubavnica, Kristina Spalević nominovana od strane publike, uprkos njegovim apelima svojim fanovima da se glasa za nju.

One danas ne smeju da imaju kontakt ni sa kim osim sa vođom, kako nalažu pravila rijalitija, jer je večeras izbacivanje, a samim tim su se i zbližile, pa je tako Kristina danas masirala Miljanu i to dok je ležala na podu, što je zasmetalo Kristijanu, te se odmah oglasio:

ŠOK, KRISTIJAN OTKRIO KADA KRISTINA NAPUŠTA ZADRUGU!? Golubović kivan na ljubavnicu, objasnio zašto je pokazala nepoštovanje prema njemu! (FOTO)

Printscreen

 

- Upravo tako, g*vno se gazi - napisao je Golubović na Fejsbuku, a onda u komentaru obrazložio da je ljut na Kristinu:

- Još jedna od grešaka koje Kina radi u poslednjim satim Zadruge... Njen normalan, čak prisan odnos sa ovom stokom je nepoštovanje prema meni i mom jako lošem odnosu sa njom - dodao je Kristijan, a mnoge je začudilo što on već sad zna da će Kristina biti izbačena s obzirom da je napisao "poslednji sati".

Kristijanov šok intervju u kome je izneo sve o odnsou sa Ivanom i planovima sa Kristinom, čitajte OVDE, Golubović se video sa ćerkom i bivšom ženom u Kraljevu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Istina

05.07.2021 06:04

Zato ce veceras dobiti prvo stos u nos pa onda ...jadna je ona....👎🤦‍♀️