TARU NE ŽELIM OČIMA DA VIDIM! Nenad konačno priznao svoje emocije prema Ivani i Simovoj, Janjuš odao reperovu najveću tajnu!
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Rekao si da Ivanu voliš svim srcem, a isto si to rekao za Taru, da li ti to imaš dva srca?

- Izgleda da nemam nijedno. Ono što sam Ivani uradio je sramno. Ja jesam Taru zavoleo, ali ne može niko da se voli kao Ivana. Ja mora da nađem način da se izvinim. Taru ne želim više očima da vidim, imam osećanja prema njoj, a ne želim da je vidim. Ona se meni smejala - rekao je Ša.

- Meni je Ša rekao kada smo bili u jednoj emisiji da on voli Ivanu i da mu je ona jedina na svetu. Rekao mi je da bi iščupao srce sebi zbog onoga šta je uradio Ivani, ali nije mogao da izađe iz odnosa sa Tarom. On i ja smo se svađali zbog toga ali nisam hteo da ga izdam - rekao je Janjuš.

TARU NE ŽELIM OČIMA DA VIDIM! Nenad konačno priznao svoje emocije prema Ivani i Simovoj, Janjuš odao reperovu najveću tajnu!

Printscreen

 

- Ja sam sve znao, ali nisam mogao da se oduprem emocijama prema Tari. Meni je bilo jako teško kada je meni Ivana rekla da ja nemam ženu. Verovao sam da će sa Tarom biti nešto, ali nije bilo. Ona nije verovala da ću se ja razvesti, a ja sam tada to shvatio. Ona je bila ubeđena da ću ja pričati sa Ivanom pre razvoda i da ću raskinuti sa njom. Radio sam sve bar sačuvam Taru. Mene Tara više ne zanima, Nadam se da ću moći da se izvini Ivani za sve što sam radio i što se desilo, ali neću da dozvolim da mi se Tara smeje sa nekim kvazi rijaliti likovima. Svi znaju da sam ja izgubio devojku sa kojom sam bio 6 i po godina,a ona je poginula i da sam jedva to izdržao - pričao je Ša.

- Ti imaš isto mišljenje o Tari, on nju i dalje voli, samo si shvatio da te je pravila budalom. Nenade ti si i dalje izgubljen, ali mi nije jasno kako voliš dve žene. Uništio si kuću, brak, ženu,a mene si napadao i vređao - rekao je Mića.

- E ti mi ne govori ništa, u rijalitiju si 10 godina, a šta ti radi žena. Komedijo jedna - vikao je Ša.

- Ja sam bio protiv te veze i govorio ti da ti ne treba to: Njega je Miljana ovde najbolje komentarisala. Njega su ljudi nagovarala da se smuva sa Tarom - pričao je Mića.

- Meni je pun kofer ovoga. Ja sam krv popljuvalja Miroslave Pržulj - krenula je da priča Sandra.

TARU NE ŽELIM OČIMA DA VIDIM! Nenad konačno priznao svoje emocije prema Ivani i Simovoj, Janjuš odao reperovu najveću tajnu!

Printscreen

 

- Mene je ona uvek okretala protiv Tare isto je radio i Đedović - rekao je Ša.

- Ša je sve napušavao ko god je komentarisao njega i Taru - vikao je Mića.

- Mene niko nije mogao da spreči u mojoj želji i odnosu sa Tarom - govorio je Ša.

- Ša vreme je da priznaš neke stvari. Nisi se osvestio, još uvek voliš Taru. Mi smo ti svi skretali pažnju. Da si bio svestan i pitanja i svega, sada bi drugačije reagovao. Meni nije jasno u šta si zaljubljen - rekao je Karić.

- Mene sve podseća na Taru, osećam je - branio se Ša.

- Njemu je sada razum preovladao i reci da je ne voliš više - vikao je Milan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading