PERE SE PRED KRAJ! Nenad definitivno šutnuo Taru Simov, prvi put karminom napisao poruku Ivani i uputio javnu molbu da mu oprosti sve
Printscreen

Nenad Aleksić Ša je sve odlučniji da raskrsti sa Tarom Simov, pa je nakon današnjeg razgovora sa Markom Đedovićem, rešio da izbriše sve uspomene na nju, a koje su se nalazile na ogledalu iznad njegovog kreveta.

On je uzeo krpu i vodu, pa obrisao tragove karmina, skinuo sve sličice i nalepnice, pa nastavio dalje.

Našao je novi karmin, pa napisao jedno veliko - Izvini Ivv (tako je njegova bivša supruga upisana na društvenoj mreži Instagram), i stavio srce, kao jasnu poruku njegovoj bivšoj ženi.

Podsetimo, Ša se pre nekoliko dana pokajao zbog odnosa sa Simovom, i od tada priča o pomirenju sa Ivanom:

- Ja sam sebi dao prostora dva meseca dok je napolju da vidim šta i kako. Ti da me voliš, sedela bi kući, bila bi posvećena. A osoba koju sam toliko za*ebao, koja je pokušala da dopre do mene na sve načine... - pričao je Ša.

Podsetimo, fanovi Zadruge ističu da reper ovo radi samo da bi se oprao od svega jer je navukao veliki gnev javnosti i svoju karijeru doveo do dna.

OBRNUO PLOČU! Nenad nikad brutalnije opleo po Tari, ovo joj žestoko zamerio, a onda priznao da želi susret sa bivšom ženom Ivanom! Više o tome OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading