PRESEDAN U RIJALITIJU Kristijan preskočio ogradu da bi Kristini predao poklon, Miljana oduševila postupkom kad ga je videla, a Ša je mislio samo na jedno (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Večeras je, na iznenađenje svih, Kristijan Golubović upao u "Zadrugu", kako bi Kristini Spalević doneo poklon. Svi su se šokirali kada su ga ugledali na imanju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kristijan je u dvorištu dao Kristini poklon, a zatim ušao u Belu kuću, a voditelj Milan Milošević postavio mu je pitanje. Pre toga ga je izgrlila Miljana Kulić.

- Kristijane, ti si preskočio ogradu, došao da vidiš Kristinu? - pitao je Milan.

- Da joj donesem trepavice - rekao je Kristijan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zadrugari su se pozdravili sa njim, a zatim ga je obezbeđenje ispratilo van Zadruge. Njegov potez posebno je oduševio Nenada Aleksića Ša, koji je smatrao da je Tara Simov na sličan način trebalo da njemu pokaže ljubav.

Pogledajte OVDE otac Jovane Ljubisavljević potkačio Karića, svi ostali u šoku

Komentari (4)

Loading
Milijana

25.06.2021 08:51

Pustili ga smesna prica za naivne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mi Svi

25.06.2021 09:10

Ma dajte ovo je u dogovoru sa produkcijom...stvarno mu dajete puno do znacaja ...dosta vise njega I njegovog dokazivanja...kao on je neko ...samo jos mu treba kandidatura u politicare ...jadna vam je drzava I televisija I onaj ko ga podrzava....bolje mu je bilo da je otisao I kupio cokoladu svom detetu I zagrljaj...sramota ,sramota fuj👎🤮

ava

25.06.2021 09:34

😁🤣😂😅😂 vic godine kikiriki preskoçio ogradu.....jedino ako ju predhodno nije sruśio neki vetar🤣

Melanija

25.06.2021 19:20

Kiki je šmeker sa manirima... Ovim si Kristinu kupio za ceo život. Ovo je obeležilo Zadrugu i zauvek će ostati zapisano u vremenu. Ovo je odljubavi jače.Podrška za Kikija i Kristinu.Volite se ludo do kraja života