HAPSE KRISTIJANA?! Diskvalifikovani Golubović u javnom obraćanju izneo šokantne detalje!
Foto: Youtube/Printscreen

Kristijan Golubović je sinoć diskvalifikovan iz "Zadruge" jer je fizički nasrnuo na članove obezbeđenja i Miljanu Kulić, sve se to dešavalo tokom žurke koju je organizovala produkcija.

Naime, Golubović se nakon izbacivanja oglasio naveo da se obezbeđenje žalilo te da je zato morao biti izbačen. On je pored toga pokazao jezive povrede, rane i podlive od, kako kaže, Miljane Kulić. Nju je diskvalifikovani zadrugar optužio za sve.

Pored toga, on je otkrio i da se trenutno nalazi u Novom Sadu, a da će već sutra otići u Kruševac kako bi rešio neki odnos, verujemo sa suprugom i porodicom.

Fanovi koji su pratili lajv, pitali su ga da li će doći u Crnu Goru, a diskvalifikovani zadrugar je rekao:

- Ako me ne uhapse, dolazim u Crnu Goru - priznao je Kile i zaintrigirao sve. Zašto bi sada završio iza rešetaka, ostaje da saznamo.

Komentari (5)

Loading
Mi Svi

23.06.2021 23:36

Sljam...Miljana da mu napravi podlive ....od njega se nadati svemu I svacemu u stanju je sam sebi uraditi sve o povrediti samo da bi skinuo sa sebe krivicu...da je on ispravan a svi ostali da su losi...fuj sljamu...samo me cudi da ga je mitrovic drzao ovoliko dugo ...ako mu je on pravio reating onda je mitrovic idti kao I on ...👎

Franci

24.06.2021 06:50

@Mi Svi - Pa, ne može baš pijana Miljana da ga vata za jajca kao Mišela.

Gadim Paloma

24.06.2021 06:04

Kulovčina i zoozon koji je oličenje primitivca i mentalno poremećene osobe.

Ђура

24.06.2021 07:09

Ментално освежење за програм . Спас у задњи час . Сада и никад више . Ко створен за каменолом , јак , снажан .

Mile

24.06.2021 07:14

Kada ce neko ubistvo uzivo jedva cekamo