OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Kristijan ipak neće platiti kaznu od 50.000 evra, ugovor mu je bio drugačiji, a od honorara vam neće biti dobro!
Printscreen

Kristijan Golubović je jutros nakon nasrtaja i pretnji obezbeđenju i Miljani Kulić diskvalifikovan iz Zadruge.

Nakon što je napustio imanje, kako prenose domaći mediji, Golubović je navodno morao da se javi policiji.

Produkcija je izdala i zvanično saopštenje o diskvalifikovanom, a svima je zapao za oko detalj da nigde nije izrečeno da će platiti kaznu od 50.000 evra, kao što je to običaj sa svim zadrugarima koji su diskvalifikovani ili svojevoljno napuste imanje.

Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Kristijan diskvalifikovan i da će TV Pink preduzeti sve mere po Ugovoru koji je potpisao. Osim toga, doneli smo odluku da Čorba bude kažnjen tromesečnim honorarom zbog nasrtaja i držanja obezbeđenja. Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa.

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Kristijan ipak neće platiti kaznu od 50.000 evra, ugovor mu je bio drugačiji, a od honorara vam neće biti dobro!

Printscreen

 

Inače, Kristijan je imao poseban ugovor. Prvi je potpisao pre ulaska u "Zadrugu" i važio je do 7. marta, kao što je istakao jednom prilikom, a onda ga je produžio.

- Sutra mi ističe ugovor od šest meseci, treba ozbiljan razgovor da obavim, da vidim da li ću nastaviti ovu trku dalje. Imao sam u planu da u šestomesečnom ugovoru izdam svoju knjigu, prvenac i oko toga bi zaista trebalo dosta rada i truda - rekao je Golubović tada.

Takođe, njegov honorar je bio 350.000 evra, a moguće je da mu je i povećan kada je u martu produžio boravak na imanju.

Kažu meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi i ti za 350.000 evra? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - rekao je Golubović za "Avaz" pre ulaska u "Zadrugu".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mi Svi

23.06.2021 22:12

E pa Mitrovicu nisi Fer...nemas pravo onda nikom vise da naplatis diskvalifikaciju ili jaznu ...nisi Fer...👎