DALA MU JE POSLEDNJU ŠANSU Sanja "pala" na Filipa ponovo, pogazila svoje reči, a evo kako se sad pravda!
Printscreen

Predstavnica sedme sile podigla je Sanju Stanković, povodom situacije koja se desila danas sa Filipom Carem.

- Šta se danas desilo posle sastanka? - pitala je novinarka.

- Ništa, plivali smo u bazenu. Lažem i sebe i vas svaki put da neću imati komunikaciju, onda me prođe ljutnja, dobacimo nešto u prolazu, spojimo se, očigledno nismo normalni, ne možemo da se odvojimo. Izvređamo se, pa ostvarimo komunikaciju. Nismo se danas ljubili, grlili smo se. Pričali smo šta ćemo, kako ćemo. Ima 20 dana do kraja... Ali ne mogu da se suzdržim da ne pričam sa njim. Znam da ću dobiti osudu od svih, znam da sam zbog njega dobila kritike kada su glasali ljudi u koga su se najviše razočarali, smatram da je to zbog njega. Zamera mi i mama odnos sa njim, ali ne mogu protiv sebe, lepo mi je sa njim, sve dok ne uđe u crveno - rekla je Sanja.

- Da li ti smatraš da nekome budeš, kako mnogi komentarišu, sprdnja? Stiče se utisak da si mu poslednja rupa na svirali, dozvoljavaš da se neko sprda sa tobom. Zašto mu daješ šansu - pitala je novinarka.

- Ne zaslužujem to. Ponekad ispada se on sprda, ali ne mislim da se on sprda sa mnom... Njemu uvek bude krivo kada me izvređa. Daću nam poslednju šansu. Ako možemo da funkcionišemo, možemo. Ako ne, onda smo dva idiota. Kada je on u pitanju, meni je haos u glavi. Ponekad ne znam šta da mislim, kako da objasnim vama, ovim ljudima... Bolje da pustim da se odvija, pa makar na moju štetu. Šta god da radim, radim sebi loše, nikom drugom. Dok mi je lepo, biću u tom odnosu - istakla je Stankovićeva.

NAKON TVRDNJI DA JE TRUDNA Krsitijan se izgleda raduje još jednom detetu, povukli se da porazgovaraju!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading