JEZIVO! Kristijan se kune u svoju ćerku i tvrdi nešto strašno, Miljana ga je oralno zadovoljila!
Printscreen

Kristijan Golubović se danas u svađi sa Miljanom Kulić javno zakleo jezivim rečima u svoju maloletnu ćerku.

Kako bi dokazao da je Kulićeva navodno popila njegove izlučevine, on je izjavio kletvu vezanu za njegovu ćerku Veru.

- U nju se kunem, evo kunem se u nju, da Bog da je j*bo u usta, moju ćerku, Veru Golubović, ako tebi nisam stavio svoju sp**mu u grkljan - rekao je Kristijan pa nastavio:

- Evo, na današnji dan se kunem, da Bog da j**o svoju ćerku veru, ako tebi nije klizila moja s**ma niz grlo - nastavio je on što je izazvalo zgražavanje kod zadrugara.

- Danas se kune Kristijan Aleksandar Golubović u svoju ćerku Veru Golubović, koju volim najviše na svetu, kunem se u svoju decu najmiliju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Seka

20.06.2021 07:26

Pedofil,manijak 0 od coveka...to nije otac to je monstrous... stvarno neznam zasto ga produkcija drzi vise jer narod sigurno ovakog olosa nemoze podrzavati ...cudi me za mitrovica...ako mu on drzi reating onda je jadan I on....🤦‍♀️🤷‍♀️

Milijana

20.06.2021 08:38

Kad je pobeda i prvo mesto tu su isti kod njih 2 nema blama isti su

Dragan

20.06.2021 17:56

Neka ga Pink drzi tamo i nakon ovoga. Nisu ga odstranili iz rijalitija, da ne kazem izbacili, posle onakvih prijetnji, fizickog maltretiranja, javnog davljenja i drzanja potom predavanja kako nekoga zadaviti a da ne ostanu tragovi, nece ga odstraniti ni posle ovih monstruozni rijeci. Treba im, a zasto...? valjda zna samo Produkcija.