DA LI JE NENAD OTAC TVOG DETETA, JESI ZATO DOŠLA OVDE? Zadrugom se prolomilo pitanje upućeno Jeleni Batos, nastao muk, Ša izgovorio samo jedno
Printscreen

Marko Đedović imao je pitanje za Jelenu Batos, a ticalo se njenog odnosa sa Nenadom Aleksić Ša.

- Jelena, interesuje me, da li je tvoje starije dete Nenadovo dete? Da li je to razlog tvog dolaska? Pošto svoju misiju nisi ispunila? - pitao je Đedović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pretpostaljam zašto to pitaš, jedva čekam da izađem da čuješ. Moje dete ima šest i po godina, to nije njegovo dete. Moje dete ima svoga oca, i ono je njegova kopija. Ja nisam došla da se takmičim, nisam pričala o svom životu - rekla je Jelena.

- Vrlo je čudno da toliki put prevališ zarad nekog koga si samo jednom videla? - pitao je Đedović.

- Imamo neki odnos, jer znam dosta o njegovom životu. Ja nisam došla autom jer sam tako izabrala. Nisam bila ovde devet godina, ali prva stvar je bila Nenad, ali i zbog životnog iskustva. Ovo je velika psihološka igra za mene, ja sa ušla ovde sa jednim stavom koji sam mislila da imam, naučila sam dosta ovde - nastavila je Jelena.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Krenula si sa Nenadom, ovo ono, i u trenutku kad si videla da od njega nema ništa, ti si psihički pala - rekao je Đedović.

- Ne, nego sam se isključila sa ovog crnog stola, jer ja do njega ne mogu da dođem ovde. Jedino što radim ovde je odgovaranje na pitanja. Onda smo sedeli van, pa smo pričali - rekla je Jelena.

- Nikoga ne slušam, samo svoje srce, to je to - rekao je kratko Ša

Pogledajte OVDE  Janjuš i Ša zaratili zbog žena, koja je luđa u svađama, Tara ili Maja?

Komentari (0)

Loading