"KRISTINA I JA SMO PEDOFILIJA" Golubović ponovo šokirao: Ne mogu ja da izigravam glumca iz po*no filmova! (FOTO)
Printscreen

Večerašnji gosti u emisiji kod Ognjena je zadrugarski par Kristina i Kristijan. Nakon burnih i skandaloznih svađa oni su rešili da potpuno otvore dušu o svom odnosu i progovore o stvarima o kojima nisu do sada.

- Žalim zbog svega što sa uradio, ovo nije zaslužila ni Ivana, ni Kristina, na iskušenju smo pali. Kristina i ja nismo nikom primer. Kristina i ja smo pedofilija, ona i ja smo loše. Izabrao sam devojčicu koja je puna entuzijazma, ja to ne mogu da pratim. Ne mogu ja da izigram glumca iz porno filmova. Iz afekta radim neke stvari kao kreten, i onda mi se samo otvaraju karte zbog loših izbora - dodaje on.

Na pitanje da li je gotovo sve sa Ivanom, Kristijan je bio jasan. Aktuelni zadrugar je ispričao da je njegova supruga veoma ljubomorna, i da je sve ovo sa Kristinom uradio samo zbog inata, kako mu Ivana ne bi prešla preko toga.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ceca

16.06.2021 06:30

Uhhhhh kako taj cover laze ...covece....sklonite ga vise....*polije njega najbolji corba*...za pohvalit je prvi ...moze biti prvi al u njegovoj glavi I snovima ....0 od coveka👎👎👎👎👎👎👎👎napolje ima li pravna drzava.