IPAK POSTOJI KATALOG U KOM JE SANJA! Evo koliko košta Stankovićeva na jedno veče, Mina potvrdila sve!
Printscreen

U toku je prikazivanje klipova u Beloj kući, a naredni se odnosio na komentarisanje Jovane Tomić Matore. Naime, ona je pričala kako ju je Mina Vrbaški koristila van rijalitija:

- To je bilo posle onog klipa, kad izlazimo i tu su svi naši zajednički prijatelji, onda je dobro, a kad Matoroj treba nešto... - rekla je Matora.

- Ja sam već rekla, Matora ima prava da ovako komentariše - počela je Mina.

Printscreen

 

- Nije ovo vezano za Sanju, ali ja sam ta kojoj se Mina poverovala od samog početka, a sada ni ne komuniciramo skoro. I onda je vidim da priča na klipu. Pa, hoćemo li biti drugari ili ne? Ja sumnjam u njeno prijateljstvo prema meni sada - objasnila je Matora.

- Ja Matoru zaista volim, baš nju volim, krivo mi je što tako vidi sve, sad smo tu za stolom i opet pričamo - nastavljala je Mina.

- Ona nije nikakav prijatelj sa Sanjom, Mina je meni skoro rekla da je pustim i da zna šta radi, kako će mi proslediti katalog gde se Sanja je*e za 400 evra! - otkrio je Đedović.

Printscreen

 

- Nisam rekla da to tvrdim da je tako, ali da ja to imam - istina je - potvrdila je Mina.

- Meni je Mina rekla i ime i sve! - rekla je Matora.

- Ja sam napolju provodila vreme sa Matorinim i mojim zajedničkim prijateljima, oni su tražili da stanem na njenu stranu, jer ju je Sanja konstantno napadala, spominjala je Sanja ovde nekog dečka naše drugarice, ja sam dobila... ne znam da li je pravo ili ne. U tom katalogu se nalazi i njena drugarica - otkrila je Mina.

Janjuš zbog skandaloznog ponašanja u rijalitiju gubi starateljstvo nad Krunom, ispričao detalje razgovora u produkciji!? Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading