STEFAN PREBLEDEO! Jovana priznala sve o flertu sa Anđelom, zadrugarka ponovo na stubu srama, a Karića ovom rečenicom dovela do ludila
Printscreen

Vreme je za nastavak emisije "Gledanje snimaka", a prvi za danas odnosio se na raspravu Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića za crnim stolom, a razlog je ponovo bio Anđelo Ranković.

- To je bila tema u tom trenutku, taj prelaz u Anđelov krevet, mislila sam da nikada nisam tamo legla, ali onda je rekao da je njegov otac to video, pa sam ja priznala, verovatno je bilo tako. Bilo mi je čudno, jer sam baš pazila, pošto sam bila zauzeta - objasnila je Jovana.

- Ovo se ponavlja. Slagala je i to, rekla je da je iz inata krenula da flertuje sa Anđelom, a sada je druga priča - rekao je Stefan.

Printscreen

 

- Ja ne mogu da se ponašam kao imbecil i da slušam ove budalaštine. Odakle inat da bi se neko skinuo sa grbače? Ja sam rekao Jovani kako da skine Vladimira sa grbače ako želi. Jednu laž je prala drugom - ubacio se Đedović.

- Ja sam totalno izgubljen ovde, samo želim da vidim te naše svađe i rasprave - rekao je Stefan.

- Ono što se nije videlo-nije se desilo. Ja nisam tada zaboravila svog dečka...objasnila sam tu situaciju - pravdala se misica.

Bivši dečko Jovane misice se konačno oglasio povodom njenog se*sa u Zadruzi, Luka izabrao prave reči! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading