PREVIŠE SI MI SNOVA RAZBIO! Brutalna poruka Tare Simov Nenadu Aleksiću Ša jasno stavlja do znanja šta će mu uraditi kada izađe napolje, a sve zbog javnog raskida! (FOTO)
alo.rs/Instagram/printscreen

Nakon što je Nenad Aleksić Ša javno ostavio Taru Simov u svom obraćanju u rijalitiju Zadruga ona je osetila potrebu da se takođe oglasi na svom Instagram nalogu.

Naime, sveni smo da Simova redovno prati dešavanja u rijalitiju iz razloga što je njen sada već sadašnji dečko još uvek tamo, ali nismo bili ni svesni da će uslediti ovakav splet događaja nakon njenog izlaska.

Ona je oglasila na Instagramu nakon još je Ša kontantno pljuvao po njoj u rijalitiju tokom celog jučerašnjeg dana i poslala mu jasnu poruku.

Printscreen

 

- Ja sam ti oprostila, ti sebi nećeš moći, što si otišao kada si mi bio najbliži, što si me oterao kada sam pomislila da bih mogla da te zavolim. Nisam imala nameru da se svetim ali namestilo se i sada odlazim, bez pozdrava, sada kada sam ti najbliža. I znaj da spavaću mirno, sutradan kada ustaneš zadovoljan jer znaš da te neko čeka. I neće mi razbiti san kada umesto mog glasa začuješ "Birate nepostojeći broj", jer previše si mi snova razbio, ovaj ti ne dam, ovaj sanjam sama, kada već ti nisi umeo da sanjaš o sreći sa mnom. I nikada nisi uspeo da me zavoliš jer nisam želela da molim za tvoju ljubav jer nisam želela da preklinjem - stoji u citatu koji je objavila diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov, a verujemo da se odnosi na nedavni raskid sa reperom.

Komentari (1)

Loading
ruža

29.05.2021 12:03

TARA, idem da se ispovraćam. Molim te da drugu poruku tvom bivšem ŠA napišeš malo kasnije, Da ne moram da se naprežem da povraćam na prazam stomak.