SPREMAN DA NAPUSTI RIJALITI Janjuš ogolio dušu za crnim stolom, pa priznao da voli Maju, cela nacija zanemela nakon ovih reči!
Foto: Alo.rs/ilustracija

Raspodela budžeta Kristijana Golubovića se završila, a Marko Janjušević Janjuš se obratio Goluboviću, koji ga je na početku raspodele posavetovao kako da prekine sa Majom Marinković, na isti način na koji je on to uradio sa Kristinom Spalević.

SPREMAN DA NAPUSTI RIJALITI Janjuš ogolio dušu za crnim stolom, pa priznao da voli Maju, cela nacija zanemela nakon ovih reči!

Foto: Alo.rs/ilustracija

 

Janjuš je ovom prilikom priznao da je u životu voleo samo Maju i bivšu ženu i otvorio dušu pred svima za Crnim stolom. Maja je inače dobila zadatak da tri dana reč ne progovori sa bivšim dečkom.

- Želim ti sreću ako ovo možeš da ispoštuješ. Maja je druga osoba koju sam voleo u životu. Samo bivšu ženu i nju. Zato sam sve prelazio. Sve što si rekao o našem odnosu, i sve što ste rekli, znaju da nije dobar odnos. Zato smo se razišli. Biće mi teško. Ja sam joj juče rekao da ću joj se krvi napiti. Ali ja bih za nju krv dao. Ja nju volim previše, ona to može da shvati. Ja bih dao sve na svetu da možemo normalno da funkcionišemo. Ja sam rekao ono kod Drveta (da bih je verio), to bih i uradio. Spreman sam i da odem iz rijalitija, da ona ostane sama, priznao je Janjuš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zana

17.05.2021 19:50

Budaletina koji ne zna sta prica . Danas jedno , sutra drugo. Razocarenje. Mozga nigde, ni pod lupom. Razmislja ku***m.