LOM NE PRESTAJE! Maja u jeku nervnog sloma i užasa otkrila Janjuševu strogo čuvanu tajnu, zadrugar kada ovo čuje odlepiće!
Printscreen

Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš sinoć su, nakon brutalne svađe tokom koje je Maja udarala glavom u vrata i bacala se na pod, ponovo nastavili raspravu.

 

 

Ni nakon uznemirujućih scena koje su se sinoć odigrale, strasti se nisu smirile. Maja i Janjuš su nastavili da se svađaju, a on je hteo da je istera iz kreveta.

- Idi spavaj tamo, ne provociraj me! - vikao je Janjuš.

- Šta sam ti rekla? - pitala je Maja.

- Skloni se od mene, idi spavaj tamo! Odlepio sam! Pusti me na miru! Ne znam šta da radim više. Bolesnu ti mater je**m, bolesnice, život mi upropasti! - urlao je Janjuš.

Nakon toga, Drvo mudrosti je pozvalo uplakanu Maju na razgovor.

 

- Pred nervnim slomom sam, mislim da se Janjuš promenio u našem odnosu, kao da on neće da popusti, samo tera neki inat. Više nemam snage, mislim da ću da poludim. Kao da hoće da se opere od svega sad pred kraj i kao da nije više kao pre, ne znam. Hladan je i kao da traži svaku sitnicu, ne znam šta da radim, nedostaje mi i tata, baš mi je teško. Mislim da ni mojoj porodici nije lako dok me gleda, ne znam kako da promenim sve ovo. Imala sam i ja mnogo grešaka, pa mi se sad sve uzima za zlo. Nije više pored njega takav odnos kao pre, da se šalimo, da imamo normalnu crtu svega, sad su samo svađe, pokušava da se distancira, mislim da mu se smučilo sve. Moje reakcije nisu normalne, ali on se ni ne trudi da promeni neke stvari - plakala je Maja.

- Zamera mi, na primer, kupaći koji sam obukla, onda krene od Čorbe, Mensura, ne znam da li će se ikada pomiriti sa tim. Mislim da me voli i da je patološki vezan. Možda želi da se pred narodom opere, da izgleda kao da ja njega proganjam. Rekao mi je jednu rečenicu, za koju on ne bi voleo da se sazna, ali... rekao je da mu žena neće dati da vidi Krunu, zbog svega što je radio ovde, zbog štipanja, grebanja. Volela bih da se čuje sa svojom ćerkicom, mislim da niko nema prava nikome da brani da vidi dete. Nisam ni sama više sigurna kuda ovo vodi, ja ne mogu od njega da se sklonim ovde, volim ga, čak smo se opet spojili posle neke priče sa Aleksandrom i moje veze sa Čorbom. Svaki put isto - dodala je Marinkovićeva.

LOM NE PRESTAJE! Maja u jeku nervnog sloma i užasa otkrila Janjuševu strogo čuvanu tajnu, zadrugar kada ovo čuje odlepiće!

Printscreen

 

 

- Pošto ti treba korekcija kose, ja imam jedan predlog koji će ti pomoći i u odnosu sa Janjušem, na tebi je da tri dana potpuno ignorišeš Janjuša. Potpuno ga moraš ignorisati, nema prilaska, niti razgovora - predložilo je Drvo mudrosti.

- Pristajem na taj zadatak, to bi me obradovalo, a i svakako će pomoći u našem odnosu - pristala je Maja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading