HAOS NA IMANJU! Filip pogodio Aleksandru iz sve snage, zadrugarka vrisnula, on nastavio da joj izgovarao najgnusnije uvrede koje su zgrozile sve
Printscreen

Aleksandra Nikolić odlučila je da nastavi sa svojom dramom, te je pratila u stopu Filipa Cara i koristila uzrečice Maje Marinković dok ga je provocirala.

- Što radiš ovo? Što me podsećaš na neke trenutke?! Što si bezobrazan?! - govorila je Aleksandra.

Potom je Filip pogodio Aleksandru u čelo zbog čega je ona vrisnula, pa je počela da urla iz petnih žila.

- Je l' smeš to da radiš?! E, ne smeš! Ne smeš! Ti si mene pogodio iz sve snage u čelo! Ja sam tebi iz zaj*bancije, p**ko jedna, ti si nasilnik na ženama! S*so mala! Slomio se devojci rebro - zaurlala je Aleks i počela da gađa Filipa.

Printscreen

 

 

- Nije, nego je napuklo! Tebe je tvoj bivši momak izbacio iz kola! - provocirao je Car.

- Što me podsećaš na nešto što me boli? - ponavljala je Aleksandra nekoliko puta.

- Ti vapiš za k*ranjem sa mnom! Vapiš! Šta tražiš od mene, da ti dam komad hleba?! Koju pažnju, neću da ti budem ni dečko, ni prijatelj! Ovo je peti dan! Utorak, sreda, četvrtak, petak! Ulazimo u peti dan bez prestanka, pola sata nabija metlom! Danas si me pogodila u usnicu, četiri kazne si dobila, znam, da! - urlao je Car.

- Nemoj da me vređaš i nemoj da ponavljaš nešto što me boli! Ti opet pričaš te stvari! Mene si gađao, mene si izbacivao! Odakle mi ove modrice?! - urlala je Aleksandra grcajući u suzama.

Komentari (0)

Loading