BRUTALNE UVREDE Starleta oplela: Ša ne spada u kategoriju muškarca!
Masanori Jošida

U novom izdanju emisije "Amidži Šou" koja se emituje na televiziji Pink, autor i voditelj Ognjen Amidžić imao je priliku da ugosti medijske ličnosti Tamaru Đurić i Anđelu Vešticu, voditeljku Dušicu Jakovljević, pevače Andreanu Čekić i Leona i bivšeg zadrugara Anđela Rankovića.

U jednom segmenu emisiji, Tamara Đurić je stavljena na vruću stolicu gde je morala da bira najmanjeg hrabrog muškarca od punuđenih.

- Janjuš, manje je hrabar od Kenana. Kenan mi izgleda kao latentno veoma jak muškarac. Janjuš ima problem, ali ja ne bih da komentarišem te probleme, ali po nekom subjektivnom mišljenju, Kenan je hrabriji, jer nije doživeo da ga maltretira na onakav način jedna žena. Nemam ništa protiv Janjuša, odmah da kažem, ali izgleda mi kao mekušac. Muškarac koji plače generalno izgleda kao mekušac, osim ako nije u pitanju neki veliki gubitak – zaključuje Tamara.

BRUTALNE UVREDE Starleta oplela: Ša ne spada u kategoriju muškarca!

Foto: Pink

 

 

Janjušu se u duelu priključio reper Nenad Aleksić Ša.

- Uh, Ša. Odvratan tip. Uopšte mi se ne sviđa, baš mi se ne dopada. Ja njega čak ne bih ni svrstala u kategoriji muškarca. Ne volim kada muškarac na takav odvrartan način omalovaži i prevari jednu ženu, pogotovu svoju ženu – rekla je Đurićeva u jednom dahu i dodala:

- Ša je manje hrabar muškarac od svake žene, tako da je on definitivni pobednik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading