PALA ODLUKA JANJUŠ ĆE ZAPROSITI MAJU Poznat je i tačan datum veridbe, košarkaš otkrio svoj plan za budućnost sa Marinkovićevom!
alo.rs/ilustracija

Marko Janjušević Janjuš poverio se Drvetu mudrosti da planira da veri Maju Marinković, iako mu njihov turbulentan odnos stvara glavobolju.

- Nemam mira od nje, smršao sam 10 kilograma, a ona me samo zaskače, imamo odnose četiri puta dnevno. Ne znam kako ću. Mjauče mi, laje. Ona bre nije normalna, ne znam šta ću sa njom. Govori mi da sam deda, moje Drvo, ne znam šta me je snašlo. Ja ne mogu da sednem da popušim cigaru sa nekim. Ona me urniše - pričao je Janjuš, pa objasnio da je veridbu planirao 22. maja, na Majin rođendan.

PALA ODLUKA JANJUŠ ĆE ZAPROSITI MAJU Poznat je i tačan datum veridbe, košarkaš otkrio svoj plan za budućnost sa Marinkovićevom!

alo.rs/ilustracija

 
 

Ide joj rođendan, ja sam hteo da joj spremim iznenađenja, ali ona nije normalna. Nada se da ću da je verim, ona možda i prisluškuje. Ja sam i hteo da je verim. Moramo da se dogovorimo za to. Samo da vidim šta je sa njom. Ona kaže da joj je rođendan sledeće subote - rekao je bivši košarkaš.

- Ja znam da ona ne može da se promeni, ali šta je tu je, zeznuo sam se. Moram to da joj uradim za rođendan, veriću je, ali neću da se ženim. Već sam se ženio, sada ću samo da se verim - rekao je Janjuš.

Podsetimo, on se prošle godine, upravo zbog afere sa Majom, razveo od supruge Ene sa kojom ima ćerku Krunu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Darko

11.05.2021 04:06

Lazna prosidba kao što je bila i lažna svadba.

KoBra

11.05.2021 10:41

Ovaj. bre nije normalan. Odlepio je za Majom pa ne zna gde bije. Svaljuje kao fol krivicu svu na nju a on folirant nevidjeni. Pa on jedva ceka da je zaprosi i ozeni samo sto taktizira kao da se toboze ne moze odbraniti od nje. Upravo je Janjus taj koji nevidi dalje od Maje,a uostalom dobro se secamo kako je molio da ona njemu oprosti i da se pomire. Jeste da je Maja luda ali verujte da je Janjus nevidjeni licemer,takticar i folirant.