IVANA I ŠA SE RAZVODE DANAS? Reper izlazi iz "Zadruge" kako bi se prvi put suocio sa Ivanom na sudu!
Printscreen

Nenada Aleksića navodno izvode iz "Zadruge" da bi se na sudu suočio sa suprugom, koja mu je nedavno u Belu kuću poslala papire za sporazumni razvod.

Zadrugar Nenad Aleksić Ša u ponedeljak bi navodno trebalo da se nađe pred sudom oči u oči s još uvek zakonitom suprugom Ivanom Aleksić.

- Nenad izlazi iz Bele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u sredu, ali je pomereno za ponedeljak. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu - otkriva izvor blizak supružnicima, koji bi uskoro trebalo da postanu i zvanično bivši.

IVANA I ŠA SE RAZVODE DANAS? Reper izlazi iz

Masanori Jošida

 

- Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje ceo život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Verovatno će na sudu doći do ravnopravne podele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živeli i iz kog se nedavno iselila - tvrdi sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading