ZEZNULI SMO SE, NISMO VIDELI KAMERU! Kristijan i Kristina priznali sve o bludnim radnjama u šteku, Golubović je tera da uradi jednu stvar!
Printscreen

Kristina SpalevićKristijan Golubović sinoć su tokom emisije "Pitanja novinara" tvrdili da se ništa nije desilo u šteku i da nisu imali intimne odnose, iako je njihovo ponašanje pod prekrivačem podgrejalo sumnju da se desilo nešto više.

- Zašto nas pitate? Možda je neko drugi išao u štek, tamo je mogao ići bilo ko. Apsolutno ne radimo ništa na šta može da se aludira, intimne odnose ili tako nešto. U ćošku smo se zeznuli, jer nismo videli sigurnosnu kameru - rekao je Kristijan.

- Nismo radili ništa što bi bilo interesantno. Nikome ne bi bilo interesantno tuširanje, razgledanje i tako nešto. Svima je bilo interesantno da vidimo šta je bilo unutra - objasnila je Kristina.

Printscreen

 

- Taj štek dugo postoji, još ni Kristina nije bila tu. Veza ne postoji, ako postoji neka emocija, ja sam tu da postavim rampu, ona mora sad da se izjasni - rekao je Kristijan.

- On to meni stalno nabacuje u poslednje vreme, a ja nemam šta da priznam. Preglupo je što mi nameće ovako neke stvari - naljutila se Kristina.

- Najjača odbrana je ono da mogu otac da ti budem - nastvaljao je Golubović. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading