JOŠ JEDAN U NIZU Žena da me ubije: Ovako je Kristijan govorio o javnoj preljubi pre nego što je i sam to uradio pijan sa 28 godina mlađom Kristinom!
Alo.rs

Kristijan Golubović sinoć je tokom žurke šokirao sve poljubivši se sa zadrugarkom Kristinom Spalević, sa kojom je proveo noć u rehabilitaciji rijalitija, on je nju dok je trajala žurka u prolazu dodirnuo po grudima i bradavici. ( Više o tome OVDE.)

Svoju suprugu Ivanu, sa kojom je dugi niz godina u braku, prevario je javno, pred milionima. Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se jasno vidi da se ljubi sa atraktivnom zadrugarkom, iznenadio je mnoge, s obzirom na to da je Golubović tokom rijalitija mnogo puta isticao koliko voli svoju ženu.

Kristijan je jednom prilikom otkrio kako bi njegova supruga reagovala da sazna da je blizak sa drugom ženom.

- Da bi radije delio ćeliju na mesec dana sa Kulićkama ili Stanijom? - glasilo je pitanje koje je Golubović pre nekoliko meseci dobio u emisiji "Amidži šou", pa je tad rekao koja bi bila Ivanina reakcija.

- Da li su mi obe opcije gadne? Ne, nisu gadne, gadno je što bi me Ivana ubila zbog druge opcije, žena da me ubije... (smeh) A sa Kulićkama ne bih preživeo sigurno. Ili bi ih ubio, ili bi me ubile... Ili bih umro od njih. Ajde da izaberemo Kuliće, bilo bi zanimljivije - kazao je tom prilikom.

Kristijan je prošlog meseca pričao o problemima koje je imao sa suprugom.

- Sa Ivanom nisam bio dobro, džangrizala mi je za ono sve i za Miljanu, Draganu, Aleksandru... Vređala me je, pretila mi je, ponižavala me. Ja sam navikao od najvoljenijih da budem kritikovan - kazao je on tada u rijalitiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading