MILJANA TUKLA MARIJU I PRETILA SAMOUBISTVOM! Otkrivamo šta se dešava u porodici Kulić iza zatvorenih vrata
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Jedna od najskandaloznijih učesnica svih rijaliti programa Miljana Kulić uspela je da ponovo zgrozi javnost kada je svoju majku najpre polila vodom, a potom je se i odrekla.

MILJANA TUKLA MARIJU I PRETILA SAMOUBISTVOM! Otkrivamo šta se dešava u porodici Kulić iza zatvorenih vrata

Foto: ATA Images

 

Iako su zadrugari, ali i gledaoci, šokirani njenim postupkom, kako Alo! saznaje, ovo nije prvi put da je Miljana vršila nasilje nad Marijom.

- Nasilje je u porodici Kulić sasvim normalna stvar. Svi u Nišu znaju da je Miljana duševni bolesnik, zato Marija i dalje ima starateljstvo nad njom iako ona ima 30 godina. Tokom tih svojih agresivnih epizoda Miljana se ponaša neuračunljivo i često priređuje pakao svojim ukućanima - rekao je na samom početku razgovora za Alo! izvor koji je želeo da ostane anoniman.

- Kada god joj nešto nije po volji, Miljana preti, plače, vrišti i histeriše. Neretko je sebe povređivala, a kada ne zna više šta da uradi i kako da uspe u svojoj zamisli, ona krene da lomi nameštaj po kući - objašnjavao nam je sagovornik.

- U nekoliko navrata je čak i udarila Mariju, gađala ju je stvarima, lomila je čaše i tanjire i šutirala je kada je Marija pokušavala da je savlada. Zbog toga su jednom čak bili i prinuđeni da pozovu Hitnu pomoć. Objasnili su da je Miljana dugogodišnji pacijent duševne bolnice, i Miljanu je sanitet odvezao u ludnicu gde su je hospitalizovali i stabilizovali uz pomoć jakih lekova - otkrio nam je jeziva dešavanja iz doma Kulića naš sagovornik.

Međutim, kako izvor kaže, Miljana nije jedina od Kulića koja je nasilna.

- Niko od njih nije normalan, i Miljana trpi nasilje od svoje porodice. Kada im odgovara da zarađuje novac, tada je Miljana za svoje roditelje zdrava. Ne pije redovno terapiju kako bi divljala po rijalitiju, nema svoj život, samo ide iz jedne Zadruge u drugu, a čim im ne odgovara njeno ponašanje, oni je maltretiraju. Zaključavali su je čak u kuću, pretili joj da će mesecima ležati na psihijatriji, kao i da neće videti svog sina. Greota je šta rade sa bolesnom osobom, najbolje po nju bi bilo da se posveti svom zdravlju - zaključio je naš sagovornik.

MILJANA TUKLA MARIJU I PRETILA SAMOUBISTVOM! Otkrivamo šta se dešava u porodici Kulić iza zatvorenih vrata

Foto: ATA Images

 

Pokušala da ubije Zolu

Podsetimo, u jednom od svojih nervnih slomova Miljana Kulić na spavanju je udarila Lazara Čolića štiklom u glavu i tom prilikom mu je nanela teške telesne povrede. Da se nije smirila, potvrdila je i kada ga je gađala kamenjem, udarala ga šnalom od kaiša i pretila mu da će mu oduzeti život dok bude spavao.

Marija: Navikla sam da me Miljana bije

Da su naša saznanja tačna, potvrdila je i sama Marija, koja nije bila iznenađena kada ju je ćerka polivala vodom.

- Ne zameram joj ja, nije joj ovo prvi put. Setite se da mi je slomila naočare, navikla sam - rekla je ona svojim cimerima tada.

MOLI GA DO IZNEMOGLOSTI Ana Ćurčić ima samo jedan zahtev za Zvezdana, on ne želi ni da čuje, psihičko maltretiranje se nastavlja

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading