OVO NISTE MOGLI DA VIDITE Milena Kačavenda pokazala zatvorska pisma Zvezdana Slavnića koja je slao Ani (VIDEO+FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milena Kačavenda, najbolja prijateljica Ane Ćurčić, gostovala je u jednoj od emisija "Amidži šou" te je tom prilikom donela i gomilu pisama, kako je rekla Zvezdana Slavnića, koje je on slao Ani Ćurčić dok je bio u zatvoru.

Video koji se pojavio na društvenoj mreži TikTok, pokazuje izbliza Zvezdanova pisma, kojih ima gomila, a kako je Ana već govorila, navodno u tim pismima su izvinjenja, kao i obećanja Slavnića, ali i dokazi o navodnom maltretiranju u spoljnom svetu.

Podsetimo, Ana je optužila svog višegodišnjeg partnera da ju je psihički, ali i fizički maltretirao godinama, kado i da nije smela da ga ostavi.

Ana je takođe govorila da postoji i njen dnevnik koji je vodila kako bi sebi "jednog dana spasila život" kao i da u tom dnevniku postoje dokazi o pomenutom nasilju.

Video koji je objavljen na TikToku je snimljen pred snianje "Amidži šou" programa, gde se vidi Milena Kačavenda koja se obuva i sprema za emisiju, a u jednom trenutku se zumiraju i jasno vide pisma Slavnića.

BOLESNO PONAŠANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA UZNEMIRILO NACIJU Pokušava da dovede Anu Ćurčić do pucanja i nervnog sloma, jezivo šta joj sada radi! (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading