ZVEZDAN NI NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA Moka Slavnić mora hitno u Herceg Novi kako bi pokušao da smiri situaciju, ovo su detalji!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđele Đuričić iz Herceg Novog, Danilo tvrdi da su prijatelji i porodica rijaliti učesnice očajni zbog Zvezdanovog ponašanja prema njoj, te da će posle njenog izlaska iz "Zadruge" preduzeti sve da je ubede da ga ostavi.

- Anđela je jako bliska sa svojim prijateljima, a jedan od njih išao sa njom u školu. Oni nju gledaju kao sestru i ne mogu da podnesu kako se Zvezdan iživljava i šta joj sve radi. Ako bude kročio u Crnu Goru njemu se ne piše dobro. Svi smatraju da Zvezdan u Anđeli vidi kartu spasa i da će se preseliti u Crnu Goru kako bi izbegao zatvor u Srbiji. Nadam se da će ga neko upozoriti da se ne igra s Anđelom- otkriva njen bivši dečko za Star.

Inače, kako piše ovaj portal, Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića, navodno ovih dana planira da otputuje u Crnu Goru kako bi se lično video sa Anđelinim ocem i pokušao da malo smiri situaciju.

-Moka mora da ide za Herceg Novi kako bi našao Anđelinog oca i sa njim seo da razgovara. On je svestan da će Zvezdan imati strašne probleme kada izađe i zna da se njena porodica očajna. Moka je na sve načine pokušao da stupi u kontakt sa nekim od Ađeline familije, ali u tome nije uspeo i zato sada mora da ide u Crnu Goru- rekao je izvor blizak Moki.

Inače Zvezdan Slavnić u Zadruzi ne prestaje da pokazuje svoju nasilničku stranu. U više navrata je nasrtao na svoju bivu suprugu, ali i na ljubavnicu Anđelu Đuričić.

GLUMIO RAVNODUŠNOST Bilal priznao trenutna osećanja prema Maji Marinković, pa otkrio da je bio treći u ovom odnosu


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading