NEKE STVARI JE NAJBOLJE PROGUTATI Anđela na stubu srama, kako li će nakon ovoga izaći na ulicu?
Foto: Alo/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon odgledanog priloga turbulencija Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, majka Sofije Une Manić

-Ne kažem da niko nije moli za ljubav, ali da moliš nekoga, zbog čega, to je poniženje za jednu devojku. Kako Vi gledate na ovo - pitala je Dušica.

-Ona je jako nekontrolisana u nekim stvarima, prejake su joj reakcije. Naravno, to je jako neprijatno da ti tako nešto neko izgovori. Ona se toliko izblamirala, ne znam šta joj je potrebno da na to dodaje. Devojka mi uopšte nije jasna. Opet kažem, u redu, on ima u određenim situacijama šarm, ali to istrpeti...Zato i kažem, nije ona glupa devojka, ali ima neki problem u sebi sa muškarcima - rekla je Milena.

-Gledaoci komentarišu da Anđela pokušava da u razgovorima sa Zvezdanom pokušava da obrne ulogu i postane žrtva - rekla je voditeljka.

-Tako je, jer njoj postaje jasno da tu nema neke budućnosti. Svi vide njegovo ponašanje, nebitno da li je prema Ani, Neci, čovek je jednostavno nekontrolisan. Ne može da ti bude svejedno da ostaješ u vezi sa takvom osobom i ne znaš šta može da ti uradi. Ona ni sekunde ne razmišlja o svojim roditeljima, okolini, ali uopšte sve ove devojke. Kako ne razmišljaju da sutra treba da se udaju i da budu majke? To dete će jednog dana odrasti - rekla je Milena.

NEKE STVARI JE NAJBOLJE PROGUTATI Anđela na stubu srama, kako li će nakon ovoga izaći na ulicu?

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-One bi vam sada rekle da svi to rade. Da, ali vas gleda tri miliona ljudi - rekla je Dušica.

-Da, svi to rade. Ja sve to uvažavam, kao i sek**alna opredeljenja. Ne mora da se skače do plafona, one slike, ja sam gledala...I ova mala Milica, leži na krevetu, sve je u izlogu. Degute! I moja Sofija ima profesionalne fotografije na Instagramu, ali sa malom dozom erotike - rekla je Milena.

-Neke stvari je najbolje progutati - rekla je voditeljka.

MIILJANA NAPUSTILA ZADRUGU! Isplivao snimak, sada je sve jasno, Marija je uspela da je izbaci iz rijalitija (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading