KRISTIJAN JECAO NAD MRTVIM PSOM, FANOVI GA NAPALI: "Sram te bilo, imaš decu, a kukaš nad ljubimcem!"
Foto: Printscreen/Printscreen/ TikTok

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović šokirao je pratioce na društvenim mrežama kada je objavio video-klip u kojem jeca dok u rukama drži mrtvog psa.

KRISTIJAN JECAO NAD MRTVIM PSOM, FANOVI GA NAPALI:

Printscreen/ TikTok

 

Golubović je Kokovo beživotno telo umotao u ćebe, a sve vreme obraćanja fanovima, ljubio ga je i mazio.

„Moj dobri mali pas Koko nas je napustio pre pola sata. Povredio je kičmenu moždinu i otišao od nas. Srce mi se raspada. Ovo je poslednji put da ga vidite“, jecao je bivši zadrugar u videu koji je vrlo brzo postao viralan.

„Nađi mir, srce moje. Sad bih najradije išao sa tobom“, rekao je Kristijan.

I dok su ga jedni razumeli, drugi su ovaj njegov postupak žestoko osudili. Kristijan je zatim na svom Instagram profilu postavio crnu profilnu fotografiju koju korisnici društvenih mreža obično stavljaju kada im neko drag umre.

Golubović je nesumnjivo voleo svog psa, i vlasnici pasa pate kada im pas ugine, ali mali broj njih se u tako teškim trenucima seti da posle svega uzme mobilni telefon i snimi trenutak patnje kako bi sve to pokazao pratiocima. S druge strane, kako su pojedini pratioci zaključili, otac troje dece ne bi smeo tako da se ponaša.

„Kako možeš da kažeš da bi i ti najradije otišao s Kokom? A šta je s tvojom decom? Setiš li se njih dok jecaš nad psom?“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Racafaca

27.03.2023 05:30

Svaka ti cast Kristijane. Samo bezdusnici bez emocija mogu da te napadaju. Siromasi.