NE MOGU TO DA PODNESU Nakon optužbi da njen sin ograničava Aleksandru, oglasila se Dragićeva majka i rekla ovo
Printscreen

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Dušica Jakoljević je pročitala pitanje za Aleksandru Momčilović. Naime gledaoca je zanimalo što Aleksandra ne kaže svom dečku Ivanu Dragiću šta joj smeta u njihovom odnosu.

Nakon toga su zadrugari osudili Ivana da je on taj koji ne dozvoljava Aleksandri da iskaže svoje mišljenje, pa su njih dvoje ušli u sukob sa Ivanom Marinkovićem, te je Sana čak Marinkovića gađala flašom kada je optužio Dragića da maltretira svoju devojku što su oni porekli.

NE MOGU TO DA PODNESU Nakon optužbi da njen sin ograničava Aleksandru, oglasila se Dragićeva majka i rekla ovo

Printscreen

 

Kako zadrugari konstanto osuđuju Dragića, stupili smo u kontakt sa njegovom majkom Slavkom koja nam je prokomentarisala celokupnu situaciju:

- Pre svega glavni akteri u ovom slučaju su upravo Ivan i Aleksandra, i oboje su to negirali, i objasnili vrlo jasno pravu konotaciju svih situacija koje su dovele do tog pogrešnog zaključka par zadrugara. Takođe gospođica Maja Kovačević koja je i sama u prilici da bude vrlo često uz njih dvoje je veoma jasno objasnila stvarnu sliku njihovog odnosa - krenula je Slavka pa dodala:

- Pošla bih od činjenice da je Ivan za ovaj period njegovog učešća svojim delima i ponašanjem, pokazao koliko su to apsurdne izjave, jer da ima tu i najmanje istine u priči, i da Ivan ima tako nešto u sebi, pokazalo bi se već u sukobima mišljenja koje je imao sa ostalim zadrugarima, ali činjenično stanje kaže da nije - rekla je ona.

NE MOGU TO DA PODNESU Nakon optužbi da njen sin ograničava Aleksandru, oglasila se Dragićeva majka i rekla ovo

Printscreen

 

Slavku je rekla i kako gleda na to što pojedini zadrugari konstanto osuđuju Ivana i predstavljaju ga kao agresivca?

- Opet moram naglasiti da je takav pokušaj negativnih komentara samo par zadrugara koji, većinom imaju potrebu, od početka da pokušaju diskreditovati Ivana, jer njih par nažalost ne mogu podnijeti njegove iskrene komentare - rekla nam je Slavka pa dodala:

- I za kraj kao svi ozbiljni ljudi mišljenja sam da treba se voditi ,,maksimom" - ,,Bitno je ko nešto kaže, a ne šta kaže" - a jasno je ko je takve komentare izneo za Ivana tako da svaki dalji moj komentar bi bio suvišan - rekla je Ivanova majka.

HAOS NE PRESTAJE Miljana ponovo krenula da uništava Zoli stvari, obezbeđenje ih prati u stopu, krenuli da ih razdvajaju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading