ISPLIVAO PRLJAV VEŠ Izvor iz spoljnog sveta otkrio mračne porodične tajne Slavnića
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U rijalitiju "Zadruga 6" poslednjih meseci odigrava se prava drama između bivših partnera Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Cela domaća javnost je upoznata sa činjenicom da je Ana ušla kako bi se javno obračunala sa bivšim partnerom.

Kontroverzna kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, aktivna je u medijima nakon Aninog ulaska, te koristi svaku priliku da žestoko odbrani svoju kumu koja pred milionskim auditorijumom doživljava javno poniženje mesecima.

Milena se sada gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića obratila direktno Zvezdanovoj majci, Slavici Slavnić, koja već danima napada bivšu snaju.

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ Izvor iz spoljnog sveta otkrio mračne porodične tajne Slavnića

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Zvezdanova majka Slavica  iznela je niz optužbi na račun Ane Ćurčić i otkrila da ju je Ana navodno fizički napala. Njena izjava dodatno je razljutila kumu Milenu Kačavendu, koja je od tog trenutka rešila da javno raskrinka Slavicu.

Kačavenda je otkrila šta joj je Slavica svojevremeno poklonila, pa raskrinkala njenu navodnu preljubu košarkaša Zorana Moke Slavnića sa poznatim golmanom.

- Ovo mi je žena gospodina glav**ća kupila za rođendan, jedan prsten i narukvica, s obzirom da me ne poznaje. Očigledno je dobila amneziju u domu. Slavice, sram te bilo, džukelo jedna odvratna, sve si mogla da uradiš, ali na Anu nisi smela da pljuneš nikada - počela je Milena.

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ Izvor iz spoljnog sveta otkrio mračne porodične tajne Slavnića

Printscreen

 

- Moram da ih podsetim, nju i gospodina "tatka bez p*tke" na jednu tužnu priču njihovog života, od pre 40 godina, a to je njihov kućni prijatelj bio jedan gospodin koji je bio golman najpopulatrnijeg regionalnog fudbalskog kluba sa kojim je Slavica varala Zorana Moku Slavnića! Kada je pukla bruka po celom Beogradu da je ona u vezi sa tim čovekom, prekinulo se prijateljstvo, i tako je Slavica završila na ulici. Ovo je samo početak onoga na što ću ih podsetiti, jer su već rešili da iznose prljav veš vezano za Anu, što je neistina, odavde kreće - rekla je Milena u emisiji "Amidži šou", a potom i pokazala poklon koji je dobila od Zvezdanove majke svojevremeno, a koji možete primetiti na prvoj fotografiji u tekstu.

ZA DLAKU IZBEGAO SMRT Ovo je golman koji se umešao u brak Moke Slavnića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading