OSUDIO IH NA PROPAST Oglasio se Markov brat nakon još jedne njegove svađe svađe sa Sanjom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sanja Grujić i Marko Stefanović u Beloj kući imaju vrlo turbulentan ljubavni odnos, a danas su po ko zna koji put ponovo raskinuli. Tim povodom, ali i povodom teških optužbi Grujićeve na račun braće Stefanović da tuku rođenu majku, oglasio se Markov brat Mihajlo.

- Kao što sam rekao i u čestitki, Sanja uopšte ne utiče dobro na njega. Tek se sada sve vidi što sam pričao za Novu godinu. Nema ništa od toga. Dok su unutra možda i izdrže, ali kad izađu napolje nema ništa od toga - rekao je Markov brat i progovorio o navodima Marije Kulić da Sanju napolju zovu ''10 evra'', kao i o žestokim uvredama Grujićeve na račun Markovih roditelja i optužbama da on i njegov brat tuku njihovu majku.

OSUDIO IH NA PROPAST Oglasio se Markov brat nakon još jedne njegove svađe svađe sa Sanjom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ništa ne znam, čitao sam samo sa strane šta sam mogao da pročitam, ali ne znam da li je to istina. Nas to ne boli uopšte jer znamo ko nam je otac, ko nam je majka. Sve to govori o njoj ko je i šta je kad je ustanju da ga vređa na osnovu toga. To da mi tučemo našu majku je baš teška budalaština. Moji nikako nisu za tu vezu, dela sve govore. Treba da se raziću, to bi najbolje bilo. Mislim da kad izađe iz veze videće se ko je Marko, ovako sam baš iznenđen njegovim ponašanjem - poručio je Mihajlo.

SVAĐA ZBOG ANE Anđela zamerila Zvezdanu ponašanje prema Ani, Car uporedio nju sa Dejanom: "Sve dok osećaš emociju ti grešiš"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading