IMA I DALJE EMOCIJE PREMA NJEMU Bilalova najbolja drugarica zgrožena je Majinim ponašanjem
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kako se sinoć na velelepnom imanju u Šimanovcima odvilo još jedno izdanje emisije "Gledanje snimaka", tako su se dešavanja u Zadruzi, ali i sami odnosi, potpuno okrenuli "naopačke".

Naime, došlo je do još jedne rasprave između Maje Marinković i Bilala Brajlovića, ovonedeljnih potrčaka. Kada ga je Marinkovićeva zamolila da je ne vređa, Brajlović je uzvratio kako ona samu sebe vređa, te je ona nasrnula na njega.

IMA I DALJE EMOCIJE PREMA NJEMU Bilalova najbolja drugarica zgrožena je Majinim ponašanjem

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ovim povodom, oglasila se Bilalova prijateljicom, Ajlom Mehanović, koja je prokomentarisala ovaj sukob i Majin nasrtaj.

- U poslednje vreme ne mogu stići toliko da ispratim rijaliti i sva dešavanja, ali naravno postoje ljudi koji prate i sve mi sve šalju. Jutros kada sam se probudila inboks mi je bio zatrpan video isečkom gde Maja fizički nasrće na Bilala, pa sam vratila strimove da pogledam o čemu se radi. Što se tiče Bilala ja mislim da je on svoju emociju prema Maji priznao i nikada to nije krio i ne vidim u tome ništa loše. Verbalno svako ima pravo tamo da kaže šta god želi bilo kome. Mislim da je Maja nasrnula na Bilala, jer još uvijek ima emociju prema njemu, gledajući iz svoje perspektive kao žena nikad ne bih reagovala na uvrede nekoga ko mi, kako Maja kaže, ne znači ništa, očigledno je da je pogađaju Bilalove reči i iz svoje nemoći da se verbalno odbrani , asrne na njega. Pravi velike greške prema Bilalu zbog kojih će se kajati. Pomno sam ispratila dešavanje od sinoć i zapazila čak da je malo prije nasrtaja na Bilala takođe Filip Car nazvao Maju pogrdnim imenom na konto klipa sa Zvezdanom, gde Maja nije odreagovala uopšte, dok je na Bilalove uvrede uradila šta je uradila - istakla je Ajla, te je dodala:

IMA I DALJE EMOCIJE PREMA NJEMU Bilalova najbolja drugarica zgrožena je Majinim ponašanjem

 

 

- Mislim da Bilal još uvek ima emociju prema Maji, ali da je sada to prešlo u emociju tog nekog gađenja, ne može još uvek da bude ravnodušan i ravna linija, što ne znači da do kraja rijalitija to neće i biti. Iskreno, ne bih volela da ulazi više ni sa jednom zadrugarkom u vezu, jer najbolji je kada je sam, ali opet zatvoren prostor, šta god da odluči podržaću ga naravno kao njegova najbolja prijateljica. Ponosna sam na njega i mislim da se drži kao lav - zaključila je Ajla.

KAKO BI ZVEZDAN REAGOVAO NA OVO? Isplivao šokantan snimak Ane Ćurčić, komentari pljušte

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading