NAKON DANAŠNJEG HAOSA, OGLASIO SE BRUNO Uremović otkrio kakve emocije njegov prijatelj ima prema Nikolićevoj i Maji Marinković
PrintScreen YouTube/Zadruga Official, instagram

Današnji dan u Beloj kući svakako je obeležio i neviđeni haos između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Pale su žestoke uvrede, optužbe, a obezbeđenje je jedna obuzdalo razjarenog Filipa.

Tim povodom se oglasio Carev prijatelj Bruno Uremović koji je izneo svoje viđenje situacije, ali i turbulentnih Filipovih ljubavnih odnosa u Zadruzi 6.

NAKON DANAŠNJEG HAOSA, OGLASIO SE BRUNO Uremović otkrio kakve emocije njegov prijatelj ima prema Nikolićevoj i Maji Marinković

Foto: Alo/ilustracija

 

- Ne znam šta bi rekao! Sve veze tamo su u vazduhu. Niti su ovamo, niti tamo. Ne znam šta bi rekao onda kad se posvađaju, sve najgore kao da su 20 godina u braku. Car nije trebalo da vređa Aleks, ako ne ide, onda se prekida to i ide se dalje. Mogu se još i pomiriti, ko to zna... Tamo je ludnica bez doktora! S Majom je više prijateljska akcija, nema on nikakvih emocija prema njoj! Što se Aleks tiče, isto tako smatram da nema ljubavi! - poručio je Bruno.

MILJANA JE LEPA I DOTERANA PORED ZOLE Ivana Šašić progovorila o pomirenju i velikoj ljubavi Kulićke i Čolića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading