BIVŠA ZADRUGARKA ANA JOVANOVIĆ OPLELA PO ANĐELI "Toliko se ponižava da postaje smešno"
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Tokom protekle noći, dva raskida šokirala su čitav Balkan. Raskid Alekande Nikolić i Filipa Cara, a potom i Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića izazvao je oprečne komentare, kako zadrugara, tako i šireg auditorijuma. Bivša učesnica ''Zadruge'' i nekadašnja Careva emotivna parnerka Ana Jovanović, koja je bez ustezanja dala svoj sud o svemu što se desilo.

BIVŠA ZADRUGARKA ANA JOVANOVIĆ OPLELA PO ANĐELI

Printscreen

 

Ana je tokom učešća u ''Zadruzi 6'' imala brojne sukobe sa Anđelom, te je u više navrata isticala da je njeno isticicanje moralnog i svedenog ponašanja, samo deo prikrivanja njene prave ličnosti. Ona je prokomentarisala raskid Zvezdana i Anđele, a potom se osvrnula i na njegovo flertovanje sa Majom Marinković.

-Andjela ne prestaje da me šokira njenim ponašanjem, a o onome što ona izgovara ne želim ni da govorim. Priča o Zvezdanu i Ani kao da imaju po devedeset godina i da im je ostalo par godina života. Ona sa istim tim što kaže da mu je ostalo jos deset godina života pravi dete? Planira budoćnost, koja će trajati deset godina? Odavno se vidi da ona Zvezdana ne zanima, ali se toliko ponižava i na sve načine pokušava da ga zadrzi, što postaje smešno. Zvezdan konstantno flertuje sa drugim devojkama, tako da ovo sa Majom nije nikakva novost. Smatram da će Maja biti jedna od devojaka, koja ce imati oformiti neki odnos sa Zvezdanom, ali ne i pravu vezu. Ona se poigrava sa muškarcima, njen cilj je isključivo Bilal. Uverena sam da će Anđela pokušavati na sve načine da vrati Zvezdana.

BIVŠA ZADRUGARKA ANA JOVANOVIĆ OPLELA PO ANĐELI

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Jovanovićeva je dala svoj sud o raskidu njenog bivšeg emotivnog parnera Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, prilikom čega je otkrila kakvo je njeno viđenje o celokupnoj situaciji.

-Sto se tiče odnosa Filipa i Aleksandre, vidim da se svađaju već danima, konkretne razloge kod njih za svadju ne vidim. Oboje su se navikli na haos, koji se dešava bez konkretkog razloga. Filip je svestan da može da vrati Maju, Milicu i Aleks kad poželi i više mu ništa nije zanimljivo. Uskoro će krenuti s iščekivanjem novih ulazaka, odnosno novih devojaka s kojima će moći da se poigrava. Ukoliko bi raskinuli i oni na duže staze, sigurna sam da bi se romansa između Zvezdana i Aleksandre obnovila, kao i da bi se njihova priča razvila.

"ANĐELA JE NJIHOVA ŽRTVA" Maja Nikolić je iznela svoje mišljenje kada se radi o Ani i Zvezdanu: "Oni će se sigurno pomiriti"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading