BILAL ĆE SMUVATI ALEKS U INAT CARU? Oglasio se Bilalov najbolji drug, žestoko opleo po Milici i Maji, a tek šta je rekao za Filipa
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Javnost je ostala u šoku nakon što su Maja Marinković i Bilal Brajlović završili u istom krevetu, a sada se za Alo! oglasio njegov drug Đenis koji je dao svoj sud na celokupnu situaicju.

-Kladili smo se, nije mu dobro da se pomiri. Imao je nekoliko opklada da se neće pomiriti. Čekamo ga napolju da nas isplati- kroz smeh je rekao Đenis, pa dodao:

-To je sve šou. Iskreno, bolje i sa njom nego sa Milicom, bar ćemo imati šta da gledamo. Svakako, ne podržavam vezu s Majom nikako.

BILAL ĆE SMUVATI ALEKS U INAT CARU? Oglasio se Bilalov najbolji drug, žestoko opleo po Milici i Maji, a tek šta je rekao za Filipa

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Đenis je potom otkrio zašto ne podržava Bilalovu vezu sa Veselinovićevom.

-Ma Milica mi je kao neka tetka, nema harizmu nema ništa.. Idealna je za neku popodnevnu kafu sa komšinicama i trač partiju.. Za Bilala nije baš- objasnio je on, pa šokirao izjavom da bi najviše voleo da Brajlović stupi u vezu sa devojkom Filipa Cara.

- Najbolje bi bilo kad bi Caru digao Aleksandru. Aleks od početka želi Bilala, ali on nije hteo nju. Setite se čokoladice, šta bi bilo da je Bilal tada uzvratio? Nego je odbio i otkrio njene namere. zato se i čupala svim silama. Videli smo koliko joj je trebalo da bude sa Filipom. On ne odbija ni poziv za sud- zaključio je Đenis  za Alo!.

POGAZIO SVA OBEĆANJA Bilal završio sa Majom u krevetu, šok preokret

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading