PORODICA SE ODRIČE MILICE Zbog nemoralnog ponašanja zadrugarku čeka pakao, ovo su svi detalji
Foto: Printscreen/Foto: TV Pink printscreen

Dok je prošle sezone nosila titulu najmlađe zadrugarke u istoriji ovog rijalitija, ponašanje u aktuelnoj sezoni preti da uz svoje ime Milica Veselinović doda i titulu najpromiskuitetnije stanarke „bele kuće“.

Ona je prvo bila sa Mensurom Ajdarpašićem, potom s Filipom Carem, a poslednji u nizu je Bilal Brajlović, sa kojim je pre neko veće uplovila u vezu bez obaveza, koja se zasad temelji samo na telesnom zadovoljstvu.

PORODICA SE ODRIČE MILICE Zbog nemoralnog ponašanja zadrugarku čeka pakao, ovo su svi detalji

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Izvor blizak porodici Veselinović za Rijaliti plus otkriva da su njeni roditelji očajni zbog ponašanja naslednice i da ne znaju šta im je gore, da li to što menja muškarce s kojima stupa u intimne odnose ili što se pred njima ponižava i moli za ljubav kada je svaki kasnije ili pre iskoristi i šutne.

- U porodici Veselinović je mesecima muk, niti gde idu niti im ko dolazi. Milica ih je razočarala i dotukla svojim promiskuitetnim i raskalašnim ponašanjem. Ne mogu da prepoznaju sopstveno dete. Osramoćeni su, postiđeni i na ivici su odluke da joj zabrane povratak u porodičnu kuću kada se rijaliti završi - počinje izvor, i dodaje:

- Vezu s Mensurom su joj nekako i oprostili, ali situaciju sa Carem, koja je bila puna ponižavanja i maltretiranja sa njegove strane, teško su podneli. Sada je u krevet ušla i Bilalu, kog bez blama seksualno i oralno zadovoljava čak i kada je u prostoriji upaljeno svetlo. Na prvom mestu ovo smeta njenoj majci, koja se pita gde je pogrešila i svakodnevno se kaje što je dozvolila maloletnoj Milici da uđe u rijaliti.

PORODICA SE ODRIČE MILICE Zbog nemoralnog ponašanja zadrugarku čeka pakao, ovo su svi detalji

Foto: Alo/ilustracija

 

Izvor za kraj razgovora ponavlja da Miličini roditelji jedini izlaz iz ove situacije vide u tome da je se odreknu.

- Toliko su tužni i razočarani da me uopšte ne bi iznenadilo da je se odreknu kada se šou završi.

Pozvali smo Anu Veselinović, ali ona se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Varam dečka za svaki slučaj

Milica je nedavno u Zadruzi pomenula i dečka iz Hrvatske kog jako želi da vidi, ali i šokirala svoje cimerke kada je otkrila kako funkcionišu.

PORODICA SE ODRIČE MILICE Zbog nemoralnog ponašanja zadrugarku čeka pakao, ovo su svi detalji

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jedva čekam da se ovo završi i da idem kod dečka u Hrvatsku. Imam dečka, voli me i ne vara me, ali ja njega varam - rekla je ona na zaprepašćenje onih koje su je slušale, pa nastavila:

- Bolje ja njega prva, pa ako saznam da je i on mene prevario, da bude 1:1, nego 1:0 u njegovu korist - objasnila je Veselinovićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading