"IZVINJAVALA SAM SE ZVEZDANU ŠTO ME JE TUKAO" Ana Ćurčić otkrila još mučnih detalja o životu sa Slavnićem
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugarka Ana Ćurčić javno je opisala verbalni i fizički pakao u kome je godinama živela sa Zvezdanom Ćurčićem, ali traume koje i dalje očigledno vuče.

- Prvi put se nasilje desilo u drugoj godini zabavljanja. Pre toga je bilo ucena, cimanja, psihičkog maltretiranja, verbalnih pretnji, ali nije prelazilo granice. On je ozbiljan kockar, to sebi ni danas ne priznaje. Sebe mogu javno da nazovem žrtvom nasilja - rekla je Ana i ponovo zaplakala.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Bio je u pitanju tiket koji je on igrao. Prvo nasilje je bilo kad je igrao taj neki tiket, hokej je bio u pitanju. Trebalo je da sačeka neke veće pare, ja sam htela da spavam, on je krenuo da me psihički maltretira da moram to da gledam sa njim. Otišla sam da spavam, polio me je šerpom ledene vode, morala sam do 8 ujutru da gledam tu utakmicu. Hvala bogu da je taj tim pobedio, u suprotnom bi bila katastrofa.

Ana je opisala i kako se osećala nakon pretrpljenog nasilja kao i šta joj je Zvezdan u tim situacijama radio.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kako bih to opisala, recimo, udari me dva puta, pa me tri puta pomiluje. Bije me, pa me leči. Vremenom sam došla u situaciju da se ja njemu izvinjavam što on mene tuče - opisivala je Ćurčićeva u intervjuu u Šiša baru.

"SA 17 GODINA SE PORODILA, BEBA JE MOŽDA BILA ZVEZDANOVA" Šokantne optužbe na račun Ane Ćurčić, sve je lagala o vezi sa Bulićem, ovo su dokazi (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading